• Ново
Кухненски Ножици Многофункционална Хранителни Ножици от Неръждаема Стомана с бутилка отварачка за бутилки Лешникотрошачката Ултра Остри Кухненски Ножици за Пре?
zoom_in

Кухненски Ножици Многофункционална Хранителни Ножици от Неръждаема Стомана с бутилка отварачка за бутилки Лешникотрошачката Ултра Остри Кухненски Ножици за Премахване на Риба везни за Месо, Зеленчуци, Риба, Пиле, зелена

BGN 27.57

Брой продукти
check Налично

【ОСТРИ НОЖИЦИ】 Понякога ножици по-полезни, отколкото ножС помощта на нашите кухненски ножици можете да нарежете всичко, което искате, например, пиле, домашни птици, риба, варено и сурово месо, зеленчуци, плодове, билки и всичко останало, което ви е необходимо за приготвяне на ястия. 【ЕРГОНОМИЧНА ДРЪЖКА】Ергономични дръжки за кухненски ножици ще ви предостави удобен и здрав захват по време на употреба. 【УСЛУГИ】 Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние сме готови да ви предложим най-доброто обслужване, какъв само можем.【Здрав материал ПРЕМИУМ-клас】 Кухненски ножици изработени от режещата ръб от неръждаема стомана-високо качество и без приплъзване дръжки от полипропилен, която е устойчива на ръжда и корозия. 【МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН】 Освен полезни ножици, това също може да бъде отварачка за бутилки, стъргало, за да премахнете риба везни и лешникотрошачката.

Клиентите също го харесват..