• Ново
Caredy Сушене-Часова, Многофункционална Сгъваема Закачалка За Сушене на Дрехи, Преносим кош за Бельо, Мрежа за сушене на Пуловери за Тежки Пуловери/Дамско бельо / Чора?
zoom_in

Caredy Сушене-Часова, Многофункционална Сгъваема Закачалка За Сушене на Дрехи, Преносим кош за Бельо, Мрежа за сушене на Пуловери за Тежки Пуловери/Дамско бельо / Чорапи / Вязаной Ризи / Меки играчки

BGN 3.63

Брой продукти
check Налично

Дишаща конструкция от отворена мрежа, чудесно за различни тъкани) Диаметър : 60 см/23,62 инча Тегло : Approx89 г Осъществяване списък : 1 * сушилня Забележка : 1. Удобен : твърди и лесно се сгъва, когато не се използва. Се сгъва и подвешивается за лесно съхранение, спомага за ефективно изсушаване на въздуха.Моля, обърнете истински като стандарт.Многофункционалност : Тази подвесную сушилнята може да се използва за тежки пуловери/дамско бельо/ чорапи/ плетени блузи/ меки играчки/ памучни тапочек/ сушени плодове/ сушени зеленчуци и т., изсъхва Бързо : mesh мрежа от полиестер осигурява бързо изсушаване.Идеален за блузи и пуловери. Се сгъва и подвешивается за лесно съхранение, спомага за ефективно изсушаване на въздуха. Удобен : твърди и лесно се сгъва, когато не се използва. Практично : Различен стил по ваш избор, добър дизайн, практичен начин за сушене на дрехи на въздуха!. Практично : Различен стил по ваш избор, добър дизайн, практичен начин за сушене на дрехи на въздуха!Параметри : Състояние : 100% чисто нов Материал : стоманена тел и найлон Размер : (прибл.Идеален за блузи и пуловери. предпазва форма и размер дрехи. предпазва форма и размер дрехи. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.

Клиентите също го харесват..