• Ново
Тава за хартия за детски партита tashippa, Чинии с Динозаври, Аксесоари и Декорации за Рожден Ден, Чинии за Еднократна употреба, Подходящи за микровълнова Фурна, за да и?
zoom_in

Тава за хартия за детски партита tashippa, Чинии с Динозаври, Аксесоари и Декорации за Рожден Ден, Чинии за Еднократна употреба, Подходящи за микровълнова Фурна, за да има Храна, Торти, Занаяти, 9-инчов 7-инчов Десертни

BGN 3.00

Брой продукти
check Налично

16 хартиени чинии с размер 9 см, 16 хартиени чинии с размер 7 инча, 16 салфетки с размер 5Просто се насладете на своята любимо ястие и изхвърлете хартиени чинии в кофа за боклук, когато приключите. ♛【Удобно и лесно почистване】 С тези за еднократна употреба хартиени тарелками събира с приятелите на вкусна храна много по-лесно. моля, дръжте кът чинии с динозаври с ДВЕТЕ си РЪЦЕ, когато слагаш вътре храна.5 инча, 1 размер покривка 54 инча х 84 инча 137 см х 213 виж ♛【 Безопасно】 Използването на загущенного хранително дървени целулозни суровини и материали, екологично чисти материали, тази сгъсти хартия е лесно да се прекъсне. ♛【Високо качество】 Високо качество и няма мирис, не е деформиран лесно и може лесно да държат на всякакъв вид храна, без да се пролива за нея.♛【Че получавате】 В този комплект чинии с динозаврите е включено всичко необходимо за настаняване на до 20 гости. ♛【Високо качество】 Високо качество и няма мирис, не е деформиран лесно и може лесно да държат на всякакъв вид храна, без да се пролива за нея. 16 хартиени чинии с размер 9 см, 16 хартиени чинии с размер 7 инча, 16 салфетки с размер 5.Останките, които могат да се затопли в микровълнова фурна, за парти продължило след официалния край. ♛【Удобно и лесно почистване】 С тези за еднократна употреба хартиени тарелками събира с приятелите на вкусна храна много по-лесно.Просто се насладете на своята любимо ястие и изхвърлете хартиени чинии в кофа за боклук, когато приключите.5 инча, 1 размер покривка 54 инча х 84 инча 137 см х 213 виж ♛【 Безопасно】 Използването на загущенного хранително дървени целулозни суровини и материали, екологично чисти материали, тази сгъсти хартия е лесно да се прекъсне.

Клиентите също го харесват..