• Ново
Bxysxly 5 бр., Детски бански с опашка на Русалка за плуване за момиче, Комплекти, костюми, Бикини с Цветя Превръзка на главата (Без Моноласты)
zoom_in

Bxysxly 5 бр., Детски бански с опашка на Русалка за плуване за момиче, Комплекти, костюми, Бикини с Цветя Превръзка на главата (Без Моноласты)

BGN 3.33

Брой продукти
check Налично

[Комплекта включва] : 1 опашка на русалка + 1 топ + 1 гащи + 1 превръзка на главата с цветя + 1 огърлица на русалки (без моноластов) [Съвети] : Не е подходящ за начинаещи плувци, а не за плаващи устройстваСамо ръчно пране.Издърпайте закопчалка. [Висококачествен материал] : Бански "Русалка" е изработена от сложно полиестер, който е мек, безопасен, растягивающийся, еластична, мека и лесно изсъхва. [Опашка на русалка] : Лесно се отваря и затваря в долната част на опашката на русалка.При използване на децата трябва да бъдат под надзора на възрастни.Цветът не избледнява и не се разпространява. момиче изглежда като ярка принцеса русалка.Подходящ за cosplay, коледно парти, парти за Хелоуин, тематични партита, на плажа, партита на басейна, гмуркане, снимки и така нататък.Необходим е за родителски контрол. [Идеален избор за подарък] : Красив ярък бански "русалка" - най-добрият избор като подарък за вашето малко момиче. [Приказка принцеса] : Сладък и прекрасен модел под формата на риба везни не си малко момиче повече изглеждате като принцеса-русалка от приказките, а нейният партньор - по-хубаво, жив, красив и пълен с веселие.

Клиентите също го харесват..