• Ново
Чанти за съхранение на VALICLUD, Органайзер за пелени, 2 бр. Органайзер за детска количка, чанта за съхранение на детски колички, органайзер за детска количка, чанта за п?
zoom_in

Чанти за съхранение на VALICLUD, Органайзер за пелени, 2 бр. Органайзер за детска количка, чанта за съхранение на детски колички, органайзер за детска количка, чанта за памперси, Торбички за съхранение на памперси,

BGN 1.00

Брой продукти
check Налично

Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване подходящ за всички дръжки колички, притежава мобилен телефон, бутилки с мляко, чаши, хартиени кърпи и др Характеристики - Цвят : Лилаво.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване. подходящ за всички дръжки колички, притежава мобилен телефон, бутилки с мляко, чаши, хартиени кърпи и т.Печат на етикет за обратна доставка.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.С множество джобове, компактен подвесная дизайн, спестявайки място.С множество джобове, компактен подвесная дизайн, спестявайки място.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние., са Предпоставка включва 2 x подвесная чанта за количка Информация за стоки търсите чанта, която може да съдържа детска количка в ред и чистота?Тази преносима подвесная чанта, специално подготвени за вас.Печат на етикет за обратна доставка. - С множество джобове, компактен подвесная дизайн, спестявайки място. - Подходящ за всички дръжки колички, могат да се настанят мобилен телефон, бутилки с мляко, чаши, хартиени кърпи и т.Тя може лесно да се мотае на нажимные химикалки, създавайки много свободно място за телефон, чаши за вода и други приспособления.Пазете си нещата са чисти и спретнати, те могат да се ползват в продължение на дълго време.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Може да се съхранява много неща, значително улесняване на вашите разходки и аут от къщата.

Клиентите също го харесват..