• Ново
ЯК 60 БР. (30 бр.), Лъкове за коса с лъкове за кученца, аксесоари за коса, ръчно изработени, Лъкове, за да се грижа за домашни любимци (60 бр. сладки модели) (стил гумени лент
zoom_in

ЯК 60 БР. (30 бр.), Лъкове за коса с лъкове за кученца, аксесоари за коса, ръчно изработени, Лъкове, за да се грижа за домашни любимци (60 бр. сладки модели) (стил гумени ленти 1)

BGN 3.33

Брой продукти
check Налично

Материал : Лъкове за боядисване на коса от лента ръчна изработка, венците, запазват косата и предотвратяване на нейната загуба, сладък лък за косата, е подходящ за големи малки и средни кучетаТе също могат да отговарят за малки момичета-котки, зайци, са идеални за всякакви аксесоари.Много сладък лъкове за косата, правят вашия домашен любимец (куче, котка, заек) по-хубави и привлекателни, може да се направи вратовръзка-пеперуда за кучета със собствените си ръце. - добри лъкове, за да се грижи за вашия приятен домашен любимец./30 двойки, различни видове модели, които може да ви предостави много възможности, за облекло на вашите кучета.5 инча, на Помещение включва : 60 бр. съответствие за коса с шарени 60 бр. Продукт е траен, издръжлив и по-добро качество, ние отдаваме голямо значение на всеки звену производство, гарантираме, че гумени ленти не ще паднат и няма да пренебрегнете космически, ако не на 100% напълно са удовлетворени от поръчката, просто ни кажете, и ще ви предложат пълно възстановяване на сумата или замяна.Размер : Дължина бантов-1,5 инча/40 мм, широчина-0,98 инча/25 мм, Диаметър на каучук : 0,39 инча/10 см, гумички за триене и максимална дължина може да се простират до 3.

Клиентите също го харесват..