• Ново
Алуминиев Плосък калъф за мезузы HolYudaica за свитъка мезузы (свитък в комплекта не е включена) с блестящ завършек и принтом на голенище, лесно отстранява и залепен кал?
zoom_in

Алуминиев Плосък калъф за мезузы HolYudaica за свитъка мезузы (свитък в комплекта не е включена) с блестящ завършек и принтом на голенище, лесно отстранява и залепен калъф за мезузы (сребро, 4,9 инча, 3 опаковки)

BGN 18.99

Брой продукти
check Налично

8,9 см-На 1,7 см Ш / 3 ✔️ МОДЕРЕН АЛУМИНИЕВ Плосък калъф за мезузы, който лесно отклеивается и залепен, за Боядисана задвижваната с блестяща тапицерия Mezuza, предназначена за превъртане мезузы 4 "/ 5". (Това е само калъф за мезузы - самият свитък Мезузы в комплекта не са включени).Размер на нашето своята практика за мезузы не е задължително : 1. ✔️ ОТКЛЕЙТЕ и ЗАЛЕПЕТЕ - Готов за окачване към дверному противоречие при стълба на вратата - Идва с много здрава двустранна лента, която е подходяща за всички видове тапети.✔️ МОДЕРЕН АЛУМИНИЕВ Плосък калъф за мезузы, който лесно отклеивается и залепен, за Боядисана задвижваната с блестяща тапицерия Mezuza, предназначена за превъртане мезузы 4 "/ 5". 8,9 см-На 1,7 см Ш / 3. 8,9 см-На 1,7 см Ш / 3. ✔️ ЗДРАВ Метален винт позволява много лесно да поставите и извадите мезузу от калъф, както вътре, така и отвън по всяко време и да го предпазва от ръжда. 14,1 см-На 1,7 см Ш / 5. ✔️ МОДЕРЕН АЛУМИНИЕВ Плосък калъф за мезузы Easy Peel & Stick Своеобразна задвижваната с блестяща тапицерия Mezuza Изработени по размер на 2,7 "/ 4" / 5" Mezuza Scroll. ✔️ ДЪЛГОЛЕТИЕ - Метален винт позволява много лесно да поставите и извадите спирала мезузы от калъф и по всяко време и да го предпазва от ръжда. ✔️ ОТКЛЕЙТЕ и ЗАЛЕПЕТЕ - Готов за окачване към дверному противоречие при стълба на вратата - Идва с много здрава двустранна лента, която е подходяща за всички видове тапети. ✔️ КРАСОТА и ЕЛЕГАНТНОСТ - Много хубав калъф за мезузы, произведен в Израел, е известна фирма "Hol Yudaica", с печатни букви Shin на иврит "ש" за по-добър ВЪНШЕН ВИД и ще се превърне в стилна декорация на дома, стаята или офиса, много приятен подарък в иудаистской стила от Израел за вашия любим човек.5 инча-В 0,66 инча-Ш Размера на своята практика е оценен на превъртете с размер до 7 см - 2,7 /2,8 инча.5 инча-В 0,66 инча-W Размер калъф проектиран да побере свитък мезузы с размер до 7 см - 2,7 /2,8 инча. ✔️ РАЗНООБРАЗИЕ - Размер на нашето калъф за мезузы не е задължително : 1. 12,5 см-На 1,7 см Ш / 4,9 инча-В 0,66 инча-Sh Този размера на своята практика е оценен на свитък мезузы с дължина 10 см - 4 инча.5 инча-В 0,66 инча-Sh Този размера на своята практика е оценен на превъртете с размер до 7 см - 5 инча. ✔️ КРАСОТА и ЕЛЕГАНТНОСТ - Много хубав калъф за мезузы, произведен в Израел, е известна фирма "Hol Yudaica", с печатни букви Shin на иврит "ש" за по-добър ВЪНШЕН ВИД и ще се превърне в стилна декорация на дома, стаята или офиса, много приятен подарък в иудаистской стила от Израел за вашия любим човек. 12,5 см-На 1,7 см Ш / 4,9 инча-В 0,66 инча-Sh Този размера на своята практика е оценен на превъртете размер до 10 см - 4 инча. ✔️ HOME БЛАГОСЛОВИ - Донеси благословия във вашия дом и офис, дешифриране на еврейската буква Шин "ש" Шадай означава "Шомер Длатот Израел".

Клиентите също го харесват..