• Ново
LCD екран Ayake за iPhone 7 Бял Пълен дисплей В Събирането на Смяна на сензорен екран с цифров преобразувател с Предварително събрана предна камера и високоговорител (с вс?
zoom_in

LCD екран Ayake за iPhone 7 Бял Пълен дисплей В Събирането на Смяна на сензорен екран с цифров преобразувател с Предварително събрана предна камера и високоговорител (с всички необходими инструменти са включени)

BGN 1.33

Брой продукти
check Налично

- Ти не трябва да бъде прехвърляне на тези данни от стария дисплея в събирането на нов детайлВие също така ще трябва отново да включи телефона си, за да я активирате. Екран е празен / не светва след инсталацията. - 1 х Малка издънка.Ако на екрана не може да се включи, моля, проверете деформирани ли конектори, както и поправете ги преди отново да инсталирате. - 1 x Новият LCD екран на i Phone 7 и дигитайзер. -При инсталиране на телефона кабел за пренос на данни на дисплея може да се откачи от гнездото. - Тази подробност включва предна камера, говорител на наушнике и защитен панел на LCD-дисплея. -Това се дължи на факта, че кабел цифров преобразувател може да загуби връзката, ако си несигурна да се свържете, така че можете да прехвърляте дунапрен, който се закрепва към задната част на оригиналния съединител за цифров преобразувател, в нов, че ще се уверете, че съединителят остава свързана към логическа платка. -При свързване на кабелни конектори на телефона, ако конекторите са силно притиснати в грешна посока, това може да доведе до загуба на форма.Моля, убедете се, не отслаби ли конектор бутон home, и го поставете на място, ако бутонът home не работи правилно след инсталацията. Екранът беше монтиран и работи добре в продължение на няколко дни / седмици, но сензорна функция работи зле.Пакетът включва : . На екрана продължава рестартиране след инсталацията. -Освен това, лентов кабел може да се откачи, ако конектор LCD дисплея е не напълно, моля, опитайте да преинсталирате конектори няколко пъти. - Най-вече това се дължи във връзката на кабел конектор предна камера / сензор за приближаване. - Моля, консултирайте се с таблицата по-долу инструкции или намерете "Подмяна на предния панел на i Phone 7" в You Tube за получаване на видеоинструкции за това, как да се извърши замяна.Ако това се случи, моля, просто се свържете кабела и включете захранването на вашия телефон. Бутон "у Дома" не работи. -Втората причина, поради която сензорна функция не работи, може да се батерия.

Клиентите също го харесват..