• Ново
Комплект от 2 Нощни тумбочек, Приставной масичка с зареждащата станция за телефон, Тънък Диванный масичка с USB портове и розетки, Малко Нощно шкафче с рафтове за спа?
zoom_in

Комплект от 2 Нощни тумбочек, Приставной масичка с зареждащата станция за телефон, Тънък Диванный масичка с USB портове и розетки, Малко Нощно шкафче с рафтове за спални, хол HET033BR

BGN 1.00

Брой продукти
check Налично

нСкрит включете и вграждане на притежателя на телефона, не само ще облекчи зареждането на телефона, но и няма да заемат място в най-горната лента, винаги поддържайте чистотата и реда.Комплект от 2 deskside маси за хола може да се използва като малка странична масичка, приставные холни маси за дивана, приставные холни маси за дивана, детски нощна масичка и т.Скрит plug-in 4-1 позволява едновременно за подхранване на 4 различни електронни устройства. 【Стабилност и Блясък вървят ръка за ръка】 Метални пръти с ширина квадратни тръбни крака торцевого маса с зареждащата станция правят конструкцията здрава и стабилна.2 комплекта диван капаци маси, оборудвани с 2 розетки на променлив ток и 2 USB порта.Товароподемност плотове 44 паунда, издръжлив и елегантен дизайн придават на тази акцентной мебели изключителна съдба.Лесно зареждайте своя мобилен телефон, таблет, Mac и т.Освободете място на горния панел.Подходящ за всички таблети / телефони с размер до 11,4 инча. 【Идеални подаръци】 Дайте комплект от 2 тези крайни маси, на човек, за който искате да се грижим повече от всичко!Той носи грижите и любовта в хола или спалнята.дръжте всичко необходимо е в ред с помощта на този 3-ярусного приставного масичка до дивана. панел с дебелина 0,8 инча по-здрава. Включете щепсела, без да преминават през работно бюро. 【Лекотата на монтажа】 Проста конструкция, номерирани детайли, ръководство за инсталация и инструменти, които позволяват да се оборудват с малка странична масичка USB портове и розетки на хранене в продължение на 15-20 минути.Тези тънки приставные масички с зареждащата станция ще стане смислен подарък за вашия любим.Дизайн вградена поставка в горната част на лентата на страничните масички осигурява скрит титуляр за телефон / таблет, без да заема при това място на бюрото.Всичко, което ви трябва, е на една ръка разстояние.Изход ac x 2 : 120 / 12 А. Приставной масичка с зареждащата станция с 6,5-футовым кабел за захранване позволява да зареждам 4 електронни устройства едновременно, всичко е на една ръка разстояние, повече не трябва да погледнем в страни.

Клиентите също го харесват..