• Ново
5 БР. Вълшебна Четка за почистване на прозорци, Ръчни Инструменти за почистване на пукнатини за стъкла, Четка за почистване на пукнатини, Творчески Четки За почиств?
zoom_in

5 БР. Вълшебна Четка за почистване на прозорци, Ръчни Инструменти за почистване на пукнатини за стъкла, Четка за почистване на пукнатини, Творчески Четки За почистване на врати прозорци фуги, Бързо почистване на всички

BGN 21.12

Брой продукти
check Налично

- Добри домакински почистващи препарати.Такъв дизайн четка за почистване на прозорци лесно да държи в ръцете си и да се почистват.Тънки почистващи кърпички имат добър почистващ ефект и лесно да се изтрият. 【Лесна употреба и почистване】 може да се използва суха или влажна четка в зависимост от конкретната ситуация.Те са идеални за премахване на мазнини и мръсотия с фуги на прозорци, щори, вентилационни отвори, плъзгаща се врата за душ, вратите на хладилници, клавиатури, мивки и т.Ако по някаква причина не сте доволни от някое от нашите продукти, моля, свържете се с нас веднага. 【Прониква дълбоко в пукнатините и бързо почистване】 Тези инструменти за почистване на прозоречните отвори врати с глоба щеточной глава улесняват почистването на всякакви ъгли, пропуски, первази, тесни пространства или пукнатини в дома си. 【Многоцелеви】 Тези почистващи четки проникват в цепнатините на много трудно достъпни ъгли. 【Качествено обслужване】 След получаване на опаковката, моля, почистете я още веднъж, преди да използвате.Ние ще решим проблема възможно най-скоро!.【Материал премиум-клас& Допълнителни стоки 】 Ще получите четка за почистване на прозорци фуги от 3 части и щелевую четка от 2 части.

Клиентите също го харесват..