• Ново
Fourmor Портативен Сгъваем стол къмпинг - Походный стол с чанта за носене за къмпинг, Туризъм, Градинарство, Плажни пътуване и излети, на разходки, Ергономия.
zoom_in

Fourmor Портативен Сгъваем стол къмпинг - Походный стол с чанта за носене за къмпинг, Туризъм, Градинарство, Плажни пътуване и излети, на разходки, Ергономия.

BGN 15.99

Брой продукти
check Налично

Също така е лесно за почистване.Нашето сверхпрочное туристически стол тежи 3 килограма, което може да побере около 400 паунда / 190 кг.Просто помете или почистват с вода и сапун.Просто помете или почистват с вода и сапун. 【Компактен и преносим 】 Походный стол може да се сгъва в малка чанта за носене, размерът на които е едва 14,1 инча (Д) * 5,2 инча (Ш) * 3,8 инча (В), лесно можете да го сложите във вашата раница или куфар.Също така е лесно за почистване. 【Супер стабилност и комфорт】 : Нашата нова квадратна рамка прави един стол устойчиво, както никога.И това е чудесен подарък за близки и приятели, които търсят лесни за пътуване. 【Лесен монтаж и почистване на】 Стола лесно може да се поправи. 【Супер стабилност и комфорт】 : Нашата нова квадратна рамка прави един стол устойчиво, както никога.Уникален и ергономичен дизайн на седалката осигурява най-доброто усещане от заседание, позволява да се отпуснете.【Ultralight и здрав】 : Седалка изработено от плат Оксфорд 900 D и високо съдържание дограма от алуминиева сплав 7075.Уникален и ергономичен дизайн на седалката осигурява най-доброто усещане от заседание, позволява да се отпуснете.И това е чудесен подарък за близки и приятели, които търсят лесни за пътуване. дишаща и мека мрежа за сядане ви позволява да се чувствате комфортно по време на сядане. 【Лесен монтаж и почистване на】 Стола лесно може да се поправи.Ти просто трябва да се свърже на шкафовете и поставете калъф за седалка.

Клиентите също го харесват..