• Ново
Кофи кофи WULFY, 1 бр., кошница за пазаруване с голям капацитет за съхранение на играчки, тоалетни принадлежности, дрехи, закуски и много други (с Размери 14,9x11x7,8 инча, M 20,
zoom_in

Кофи кофи WULFY, 1 бр., кошница за пазаруване с голям капацитет за съхранение на играчки, тоалетни принадлежности, дрехи, закуски и много други (с Размери 14,9x11x7,8 инча, M 20,8x13,7x11,8 инча) (Цвят: E, размер: малък)

BGN 35.02

Брой продукти
check Налично

Това е перфектният избор за бродерия, шапки, ръкавици, обувки, съхранение на кухнята, в спалнята, под леглото, в класната стая, детски играчки, инструменти и т Те позволяват надеждно да оформите пластмасови кутии за съхранение, за улесняване на движението и пестене на място във вашия дом, апартамент или етажната собственост. ➤Подредени и модулна конструкция ни позволяват максимално ефективно използване на пространството, а когато контейнери, които не се използват, те се вмъкват един в друг.Това също позволява да се запазят сухи елементи и непыльными. ➤Разработен, за да отговори на всички нужди за съхранение във всяка стая на вашия дом. ➤Разработен, за да отговори на всички нужди за съхранение във всяка стая на вашия дом. ➤Штабелируемые кутии за съхранение позволяват пълноценно използване на ограниченото пространство.Тези здрави, издръжливи плетени плоски организаторите за съхранение на едни от най-добрите пластмасови кошници за продължителна употреба.Това също позволява да се запазят сухи елементи и непыльными. Те позволяват надеждно да оформите пластмасови кутии за съхранение, за улесняване на движението и пестене на място във вашия дом, апартамент или етажната собственост. ➤Штабелируемые кутии за съхранение позволяват пълноценно използване на ограниченото пространство.

Клиентите също го харесват..