• Ново
Колела с шариковыми колела ENYKE, 1,5-инчов Малки колела за мебели, Комплект от 4 Ротационни колелце за мебели, Антични Месингови Колела за горната плоча за мебели, Крес?
zoom_in

Колела с шариковыми колела ENYKE, 1,5-инчов Малки колела за мебели, Комплект от 4 Ротационни колелце за мебели, Антични Месингови Колела за горната плоча за мебели, Кресла, инвалидна количка, Журнального маса (Болтове

BGN 20.21

Брой продукти
check Налично

Те са страхотниТези колела могат да се въртят на 360 градуса, който е много подходящ за безшумна транспортиране на леки мебели и дисплеи.Това са малки колела за мебели, но всяко колело може да издържат на £ 90, общо 360 паунда под формата на набор от 4 ролки., Мебелни колела ENYKE - добър избор за даване на мебели от съвсем нов вид.Ние се стараем да улесни живота ви с помощта на нашите усилия.5 инча / 40 мм, товароносимост всеки мебелен колела до 45 килограма, само на 180 паунда за групи от по 4 реклами за мебели. 【Покритие от РЕТРО-АНТИЧНИ МЕСИНГ】Джанти ENYKE за мебели са произведени с помощта на технология за довършителни работи от ретро-месинг, външния им вид от древния злато върви добре с обзавеждане, което я прави по-класически и ретро. По-функционално. 4x сачмени ролки с 16 винтове.1,5-инчов мебелни колела ENYKE се различават добро качество, любимо качество на фенове и приятелско обслужване на клиенти.Нашите прекрасни въртящи се колела с покритие от антични месинг придават на мебелите ретро-класически вид.Опростете инсталацията. Инсталация височина : 54 mm/ 2 инча. 【СПЕЦИФИКАЦИЯ и товароносимост】 Диаметър на колело е 1.Нашите въртящи колела за мебели леко да намери подходящо място за вашите прекрасни подове. 【ЛЕСНА инсталация и на ЗАВОЯ, без МНОГО усилия 】 Ролки за мебелни крака са лесни за монтиране, тъй като топката колелата са с дизайн с горната плоча. 【ЗАЩИТА на дървени подове】Комплект от 4 химикалки и ролки ENYKE е изработена от мека и не оставляющего следи от полипропилен, материал, проектиран така, че да не навредят на паркет, не оставят следи или драскотини дори без килим за столове.

Клиентите също го харесват..