• Ново
THCHZL 4 Бр. Форми за Свещи, Уникални Забавни Форми за производство на Свещи със Собствените си ръце, Летни Подаръци, Форма за направата на Сапунени Свещи, 3D Силиконови ?
zoom_in

THCHZL 4 Бр. Форми за Свещи, Уникални Забавни Форми за производство на Свещи със Собствените си ръце, Летни Подаръци, Форма за направата на Сапунени Свещи, 3D Силиконови Форми за Свещи, Супер Лесно Демонтируемые, Цветни

BGN 22.36

Брой продукти
check Налично

Стъпка 3 : След употреба лесно почистване и запазване на форма за следваща употребаНашите силиконови форми не прилипнут при извличане, така че няма да останете разочаровани!. Натиснете върху дъното на формата, за да е много лесно да извлечете детайла.Нашите силиконови форми не прилипнут при извличане, така че няма да останете разочаровани!. [Висококачествени материали] Нашите форми са изработени от висококачествени силикагел, безопасни и безвредни за околната среда.Притежава добра гъвкавост и издръжливост, лесно се поддава на деформация разкъсване, почистване и многоразово, ще ви дълго време. Дръжте неподвижно до втвърдяване; 3. [Лесна за употреба] За производство на модели с помощта на форми за цветя не се изисква сложен процес. Ние разработваме форма за цветя в различни форми и размери, като лалета, слънчогледи и маргаритки, които са много подходящи за направата на персонализирани занаяти. 3 D силиконова форма за цветове позволява да се произвежда не само една свещ, но и сапун, смола и други занаяти, които можете да си представите, подходящи за украса на жилища, магазини, офиси, сватби, партита.Притежава добра гъвкавост и издръжливост, лесно се поддава на деформация разкъсване, почистване и многоразово, ще ви дълго време. [Идеални подаръци] Уникални изискани форми, за цветове, ръчно изработени със собствените си ръце могат напълно да проявите вашата индивидуалност и вкус, подходящи за Коледа, Деня на благодарността, сватба, рожден ден, Деня на Свети Валентин, годишнина и други празнични подаръци на приятели, семейство, за начинаещи и за всеки, който обича занаяти собствените си ръце, за да изразите своите пожелания и любов.Стъпка 2 : Скрутите формата за свещи и извадете я.Можете да използвате всеки цвят, който ви харесва, за да бъдат креативни и резултатите ви ще удари. Направи си сам изработва уникални и нежни флорални форми ръчна изработка, които са идеални за Коледа, Деня на благодарността, сватба, рожден ден, Деня на Свети Валентин, годишнина и други празнични подаръци за приятелите, семейството и всички, които обичат занаяти собствените си ръце. Дръжте неподвижно до втвърдяване; 3. Форма за цветя, изработени от висококачествени силикагел, който е безопасен. [Многофункционални] Нашите 3 D силиконови форми, за цветове позволяват да се произвежда не само една свещ, но и сапун, смола и други занаяти, които можете да си представите, подходящи за украса на жилища, магазини, офиси, сватби, партита.Стъпка 1 : Почистете форма и бавно изсипете сварения материал във форма за свещи, не преместване на мускул, докато той напълно се втвърдява. [Идеални подаръци] Уникални изискани форми, за цветове, ръчно изработени със собствените си ръце могат напълно да проявите вашата индивидуалност и вкус, подходящи за Коледа, Деня на благодарността, сватба, рожден ден, Деня на Свети Валентин, годишнина и други празнични подаръци на приятели, семейство, за начинаещи и за всеки, който обича занаяти собствените си ръце, за да изразите своите пожелания и любов.

Клиентите също го харесват..