• Ново
MALAXA LIANXIAO - Дюза За електрически Пистолет с заклепочной орех, Адаптер за Безжична Клепальной бормашини 2,4 мм /3,2 мм/4,0 мм / 4,8 мм, Комплект инструменти За Заклепочной Яд?
zoom_in

MALAXA LIANXIAO - Дюза За електрически Пистолет с заклепочной орех, Адаптер за Безжична Клепальной бормашини 2,4 мм /3,2 мм/4,0 мм / 4,8 мм, Комплект инструменти За Заклепочной Ядки с Заклепочным пистолет, Аксесоари

BGN 3.33

Брой продукти
check Налично

ЛЕКОТАТА на ИЗПОЛЗВАНЕ НА Адаптер за заклепочного пистолет е форма, от тънък до дебел корпус, който има по-малко съпротивление на въздуха и по-лесен за работаЕРГОНОМИЧНА ДРЪЖКА Превъзходна ергономия, голяма издръжливост и отлични допълнителни функции благодарение на дръжката, изработени от твърда пластмаса, повърхността на която не се плъзга.? Универсален накрайник за пробиване позволява лесно да се прилага посочете с гайки-нитове на различни материали.По-ГОЛЯМО ПРЕДИМСТВО в сравнение с традиционните заклепочными играчки - това е по-ниско ниво на шум, по-ефективна работа, с малък размер и удобство за носене; Разлика от традиционния клепальщика : ръчни клепальщики трудоемко и неефективно. Моля се допуска толеранс от 1-2 см от ръчно измерване и се уверете, че няма нищо против, преди да поръчате.ЛЕСЕН монтаж И ПРИЛОЖИМОСТ Лесно да инсталирате адаптер за занитване на електрическа бормашина, и този пистолет за копчета могат да се комбинират с различни видове електрически инструменти, свързани ключ лесно може да се извлече. Технически спецификации : ?Материал : Алуминиева сплав?Размер на дюзата : 2,4 mm, 3,2 mm, 4.Други продукти на снимката показват само това, как те се използват.Електрическа дюза за нитове с гайка, адаптер за безжична клепальной бормашини 2,4 мм /3,2 мм /4,0 мм / 4,8 мм, комплект инструменти за занитване с гайка за занитване, комплект аксесоари за ръчно хранене Функции : ? Щепсела и да играе, и лесен за работа.0 mm, 4,8 мм съдържание на Пакета : ?1 x Адаптер за пистолет-нит? 4 x гайка за копчета?1 х Писалка? 1 х шестостенния ключ?1 x Гаечен ключ Забележка : 1.

Клиентите също го харесват..