• Ново
PHO BHL-5010-S Истински Оригиналната работа на смени крушка/Лампа с корпус за проектор JVC DLA-HD250 HD350 HD550 HD750 HD950 HD990 (OEM Philips Bulb)
zoom_in

PHO BHL-5010-S Истински Оригиналната работа на смени крушка/Лампа с корпус за проектор JVC DLA-HD250 HD350 HD550 HD750 HD950 HD990 (OEM Philips Bulb)

BGN 2.67

Брой продукти
check Налично

Корпус лампи PHO изработени от здрави материали и са подходящо съответства на вашата кола срокът на служба в 3 пъти повече от икономичните лампи. Гаранция за връщане на парите в рамките на 30 дни.Лампа тествана за съответствие на оригиналните стандарти за качество и производителност на производителя. Гаранция за 240 дни. Гаранция за 240 дни.Отлична яркост при силно осветление.Корпус лампи PHO изработени от здрави материали и са подходящо съответства на вашата кола.Гаранция 30 дни гаранция за връщане на парите. Гаранция за връщане на парите в рамките на 30 дни.PHO използва само оригинални лампи OEM-производители (Philips UHP, Osram P-VIP, Ushio, Финикс и Panasonic).Лампа тествана за съответствие на оригиналните стандарти за качество и производителност на производителя. срокът на служба в 3 пъти повече от икономичните лампи. Гаранция за 240 дни.PHO използва само оригинални лампи OEM-производители (Philips UHP, Osram P-VIP, Ushio, Финикс и Panasonic).Гаранция за качество PHO използва само оригинални лампи OEM-производители (Philips UHP, Osram P-VIP, Ushio, Финикс и Panasonic).Купи с увереност.Купи с увереност.Купи с увереност.Лампа тествана за съответствие на оригиналните стандарти за качество и производителност на производителя.

Клиентите също го харесват..