• Ново
ZTOFERA Предназначен за Samsung Galaxy S21 Plus 5G Калъф с Гривната, Покритие По ръба с Шарките на Сърце, Каишка за ръка, Държач за Пръсти, Калъф-Стойка, Мек устойчив на удари Калъф ?
zoom_in

ZTOFERA Предназначен за Samsung Galaxy S21 Plus 5G Калъф с Гривната, Покритие По ръба с Шарките на Сърце, Каишка за ръка, Държач за Пръсти, Калъф-Стойка, Мек устойчив на удари Калъф за момичета, Жени, Синьо

BGN 7.00

Брой продукти
check Налично

Широко приложение, може да се използва като поставка за крака, която е подходяща за работа, фитнес, гледане на видео, четене и други сценарии ? 【Калъф Samsung Galaxy S21 Plus 】 е предназначена само за Samsung Galaxy S21 Plus 5 G, моля, проверете модела на вашия телефон, преди да купите. ? 【Идеален подарък】 Комбинация от технологии гальванопокрытия и лесни любовни мотиви, прави калъф за Galaxy S21 Plus по-модерен и привлекателен, че са идеални за коледни, новогодишни и други празници за подаръци на приятелите си, дъщери и съпруги.Лесен достъп до всички контроли и функции; Добра приятелка за инсталиране на говорител, камера и други портове.Лесен достъп до всички контроли и функции; Добра приятелка за инсталиране на говорител, камера и други портове. ? 【Пълна защита】 Обнови 4 повдигнатите ръбове безеля с покритие защитават камера и дисплей от надраскване и мръсотия, което прави вашият телефон е абсолютно устойчиво на надраскване.Широко приложение, може да се използва като поставка за крака, която е подходяща за работа, фитнес, гледане на видео, четене и други сценарии. ? 【Пълна защита】 Обнови 4 повдигнатите ръбове безеля с покритие защитават камера и дисплей от надраскване и мръсотия, което прави вашият телефон е абсолютно устойчиво на надраскване.Това е важно средство за освобождаване на ръцете. ? 【Прост дизайн на гривна Love】 Ние специално разработени регулируем маншет за този своята практика Simple Love Wristband Galaxy S21 Plus, който ефективно предотвратява загубата и удобно переноске.? 【Калъф Samsung Galaxy S21 Plus 】 е предназначена само за Samsung Galaxy S21 Plus 5 G, моля, проверете модела на вашия телефон, преди да купите.

Клиентите също го харесват..