• Ново
YOKIVE 10 Комплекта медни прокладочных гайка с размер на отворите дърворезба, уплътнение с вътрешна и външна резба|Изкачване на печатна платка, отличен за електроннат?
zoom_in

YOKIVE 10 Комплекта медни прокладочных гайка с размер на отворите дърворезба, уплътнение с вътрешна и външна резба|Изкачване на печатна платка, отличен за електронната индустрия (M4 20 + 6 мм)

BGN 2.67

Брой продукти
check Налично

Темата е много силна, чиста и аккуратнаяТемата е много силна, чиста и аккуратная. √ Което получавате - В комплекта са включени гайки 10шт x M4; винтове 10шт x M4x6 мм; медни подложки с шестоъгълни дърворезба 10шт x M4x20 мм + 6 mm. √ Моля, обърнете внимание - моля, обърнете внимание на това, отговарят ли на размера и модела на вашите изисквания, преди пускането на поръчката.√ МНОГОФУНКЦИОНАЛНИ - Нашият месинг комплект прокладочных гайка с размер на отворите резба (шестостенни уплътнението е с вътрешна и външна резба) е отличен за електронната индустрия, които обикновено се използват в печатните платки и компютри.СПЕЦИАЛЕН ДИЗАЙН - Тази латунная уплътнение с шестоъгълни дърворезба разполага с външна и вътрешна резба, се използва за вдигане на пхб над повърхността в областта на електрониката. √ Което получавате - В комплекта са включени гайки 10шт x M4; винтове 10шт x M4x6 мм; медни подложки с шестоъгълни дърворезба 10шт x M4x20 мм + 6 mm. √ НАДЕЖДЕН МАТЕРИАЛ - Тази на уплътнението с размер на отворите на дърворезби, изработени от месинг, която е различна устойчивост на корозия и висока твърдост. √ НАДЕЖДЕН МАТЕРИАЛ - Тази на уплътнението с размер на отворите на дърворезби, изработени от месинг, която е различна устойчивост на корозия и висока твърдост.Темата е много силна, чиста и аккуратная. √ СПЕЦИАЛНА КОНСТРУКЦИЯ - Тази латунная уплътнение с шестоъгълни дърворезба разполага с външна и вътрешна резба, се използва за вдигане на пхб над повърхността в областта на електрониката. √ МНОГОФУНКЦИОНАЛНИ - Нашият месинг комплект прокладочных гайка с размер на отворите резба (шестостенни уплътнението е с вътрешна и външна резба) е отличен за електронната индустрия, които обикновено се използват в печатните платки и компютри.

Клиентите също го харесват..