• Ново
Декоративни струнни тела HDNICEZM в морската тема, плажни светлини Sea Sand Dollars Seahorse на батерии с дистанционно управление 12,96 фута 36 Студен бял светодиод за Вътрешен къмпи
zoom_in

Декоративни струнни тела HDNICEZM в морската тема, плажни светлини Sea Sand Dollars Seahorse на батерии с дистанционно управление 12,96 фута 36 Студен бял светодиод за Вътрешен къмпинг на открито, сватба, рожден ден.

BGN 7.00

Брой продукти
check Налично

( : ≡ 【Безопасно за деца и домашни любимци】-Този led лампа работи на ниско напрежение и да не прегрява след продължително използване, за използване на закрито / на открито Крушки малки, и нашите икони ще бъдат ярко светят. Можете да изберете режим на трептене и регулиране интензитета на светлината, разстояние до дистанционното управление е около 5 метра на Помещение включва : 1x 10 м 36 led лампа Sealife 1x led дистанционно управление Полезни съвети : НЕ се накисва отделението отделение във водата.Нашите тела са проектирани и изработени изключително, ние обръщаме толкова много внимание на всеки детайл, за всеки нашите изделия имат история.Това би могло да се превърне в идеална украса за входната врата, камина, двор или дори офис на клетката.Тел изработени от висококачествена посребрена мед, която е тънка и гъвкава.Отлично допълнение към спалнята, банята, централен елемент на вечеря, общежитию, настолна витрина, връщане към образование декора.Тел и led лампа е водоустойчив и може да работи в условия на висока влажност. ( : ≡【Захранва от батерии】 при избора на отделението за хранене можете да го украсявам навсякъде, където искате, и да ги управляват с помощта на дистанционно управление. Вградена функция таймер с възможност за дистанционно управление (ако го включите в режим на таймер за 6 часа в 15 : 00 часа, той ще се изключи в 19 : 00 часа и отново да се включи в 15 : 00 часа на следващия ден) 4.Тел изработени от висококачествена посребрена мед, която е тънка и гъвкава.Може да е било лесно да се огъват и да даде форма на растенията, вывескам, мебели и др.( : ≡【Високо качество】-тел с дължина 11,8 фута с 36 светодиода, размер на икона 1,5x1,25 инча, добре се вижда от разстояние. Фантазия декорированию е въплътена в живота с помощта на този чудесен осветителна апаратура. Таймер за 2/4/6/8 часа, използван с дистанционно управление, вграден таймер за 6 часа предвижда автоматично изключване. ( : ≡【Милейшее 3 D подводно същество с множество детайли 2x2 инча】 36 прекрасни нежни 3 D-гирлянди под формата на морска звезда, на морско конче, пясък долара, за лятна и плажна декорация приказна коледна елха.Тел и led лампа е водоустойчив и може да работи в условия на висока влажност. Работи на батерия, е необходимо 3 батерии тип АА (в комплекта не са включени), с възможност за дистанционно управление (дистанционно управление е включена в комплекта) 3.

Клиентите също го харесват..