• Ново
Лампи за четене OPPKEPT 12v АВТОБУСА с USB порт / със зарядно, кабел, 3-цветен led прожектор с регулируем сензорен контрол с гъвкави гъши врата за осветяване на стените в спал
zoom_in

Лампи за четене OPPKEPT 12v АВТОБУСА с USB порт / със зарядно, кабел, 3-цветен led прожектор с регулируем сензорен контрол с гъвкави гъши врата за осветяване на стените в спалнята в кемпере на колела (DC12V-24V, черен)

BGN 9.99

Брой продукти
check Налично

2 x Клеммных капсула, 1 x Ръководство на потребителяЛампа за четене има три цветови температури (топъл бял, натурален бял и студен бял) и плавен ниво на яркост от 10% до 100% . 2 x Терморегулиращи винт и гумени все още мъниче. Благодарение на информационните световому ефекта на тези лампи за четене на колела 12 не само създават уютна обстановка за четене, но и предпазват очите ви. 1 USB кабел за зареждане 3 в 1.Ние ще ви дадем 100% задоволително обслужване и гаранция за връщане на пари!.Лампа за четене OPPKEPT 12 V удобен, за да се хвърли мека светлина на страницата си в тъмното, особено ако обичате да четете в леглото, но не искат да пречат на съня на партньора, държейки лампата в стаята, която е включена в рамките на няколко часа.Тесен ъгъл на лъча позволява ярко осветява книгата, която четете, при достатъчна яркост, за да не притеснява партньора си в леглото.При изключване на основно осветление : 100% яркост на нощно осветление. 【Зареждащи се чрез USB кабел】 Тези 12-вольтовые лампи за четене са оборудвани със зарядно, порт 5, 2 Както и безплатен универсално зарядно кабел като нашия подарък за вас, lighting, Micro USB, Type-C, идеална за всички видове устройства. 1 х Лампа за четене с гъши врата.Четете ли по време на късна пътувания с кола, не искат да пречат на съня на партньора или просто не искам да ставам, за да изключите светлината, след като през нощта четеш убаюкало вас. 【Полагаме повече усилия】 В тясното пространство на колата, ние се надяваме, че син лека нощ ще ви придружава, когато ще трябва да ставам през нощта; Сертифициран CE и алуминий здрав удължават срока на служба на тези 12-волтови лампи до 50 000 часа. 2 x Инсталационните винт.Тъй като не винаги може да вземе любимата си книга или електронно оборудване в рамките на деня - понякога ви се налага да четете и да работите през нощта, така че имате нужда от идеалната лампа за четене.

Клиентите също го харесват..