• Ново
Безжична гвоздезабиватель Brad (батерия с капацитет 2,0 Ah и зарядно устройство включени в комплекта) и пулверизиране на боя е с 3 Режима на пръскане, 3 приложения и подв?
zoom_in

Безжична гвоздезабиватель Brad (батерия с капацитет 2,0 Ah и зарядно устройство включени в комплекта) и пулверизиране на боя е с 3 Режима на пръскане, 3 приложения и подвижна баллоном обем 1200 мл.

BGN 2.33

Брой продукти
check Налично

Повече удобство, по-висока ефективностИ една нова версия на електрически пистолет за боя с 3 дюзи и подвижна баллоном обем 1200 мл за множество проекти. ♣Акумулаторен телбод Brad Nailer - Благодарение на технологиите спирално с акумулаторен телбод brad nailer изпълнява по-мощни снимки от подобен кабелна инструмент, без да се налага използването на кабел, газ и компресора. ♣ Електрически спрей боя - Електрически ръчен пистолет за нанасяне на боя е оборудван с технологията HVLP и двигател с висока мощност, които осигуряват 100% покритие с минимално перерасходом и максимален контрол. ?【Технология на спирално има и безжичен дизайн】 Благодарение на технологиите спирално с гвоздезабивной пистолет, захранван с батерии осигурява по-мощен изстрел от подобен кабелна инструмент, без да се налага използването на кабел, газ и компресора. ♣ Какво ще получите - Безжичен гвоздезабиватель brad 2 в 1 / скрепочный пистолет с 20-волтова литиево-йонна батерия, блок за зареждане на батерията. ?【Технология на спирално има и безжичен дизайн】 Благодарение на технологиите спирално с гвоздезабивной пистолет, захранван с батерии осигурява по-мощен изстрел от подобен кабелна инструмент, без да се налага използването на кабел, газ и компресора.

Клиентите също го харесват..