• Ново
YARNOW Кана за Великден Мляко, чайникът с Листа, Керамичен Чайник, Ретро Чай, Малък Керамичен Чайник, декорация за Великден Партита на чай от Костен Порцелан, Проста Ча?
zoom_in

YARNOW Кана за Великден Мляко, чайникът с Листа, Керамичен Чайник, Ретро Чай, Малък Керамичен Чайник, декорация за Великден Партита на чай от Костен Порцелан, Проста Чай и Прибори, Чай Аксесоар, Чайник

BGN 2.00

Брой продукти
check Налично

ЧАЙНИК със ЗАЕК - на housewarming това също е добър подарък за приятели или семейството - Дръжка срещу печене, удобен за хващане, този чайник да не обожжет ръцете си ретро-чайник. - Креативен дизайн ще ви представим няколко прекрасни впечатления и да споделят добро настроение китайски чайник. - Това е подарък за приятелите и семейството си, да им се радвате на този следобеден уреди за извайване на заек.ЧАЙНИК за варене на рассыпчатого ЧАЙ - това е подарък за приятелите и семейството си, да им се радвате на този уреди за извайване на заек.КЕРАМИЧНИ КАНА ЗА КАФЕ - С използването на технология , от висок клас, му е лесно да се деформира. -Материал : Керамична кана за приготвяне на чай.керамични чай набор от Този чайник е здрав, лесен за използване, с висока температура и, което ви позволява да се насладите на чай с приятели.ЧАЙНИК със ЗАЕК - на housewarming това също е добър подарък за приятели или семейството.Описание на продукта Чайник Blooming tea е Предназначен за приятелите и семейството си и може да допринесе за укрепването на приятелството между вас.ЧАЙНИК CARTOO ЗА чай - и студено готвене, подходящ за домашна и офис употреба и осигурява удобство за вас. - Това е и студен чайник, подходящ за домашна и офис употреба, и осигурява удобство за вашата ферма чайника.КЕРАМИЧНИ КАНА ЗА КАФЕ - С използването на технология , от висок клас, му е лесно да се деформира.

Клиентите също го харесват..