• Ново
Healeved 1 Комплект Мрежест Хамак, Играчка за Пор, Играчки за Птици, Играчки, Катерушки, Играчки за Папагал, Играчки за Хамстер, Играчки за Дъвчене, Птичья Веревочная Око?
zoom_in

Healeved 1 Комплект Мрежест Хамак, Играчка за Пор, Играчки за Птици, Играчки, Катерушки, Играчки за Папагал, Играчки за Хамстер, Играчки за Дъвчене, Птичья Веревочная Окото, Играчка за клетка за Въже, Опашката на Малки

BGN 28.20

Брой продукти
check Налично

-Тази играчка за птици лесно да се привлече вниманието на папагали за кратък период от време, и те могат да използват тази играчка всеки денИГРАЧКИ за ДЪВЧЕНЕ ПТИЧИ КОСТУР - Хамак за хамстер и протеини, изработен от висококачествени материали със срок на служба. хамак за хамстер и протеини Създава условия, за да може вашия домашен любимец да може да се наслаждавате на живота.Пратката включва 2 х мрежа за хамак 8 х куки Характеристики -Размер : 33,00 X25,00 X0,50 см.Дървена играчка-люлка "птичка" - това е едно добро място за почивка или физически упражнения на вашия домашен любимец. -Лесно и сигурно се закрепва към много птичи клетки, здрав и практичен. -Насърчаване на домашни птици с упражнения за развитие на равновесие и координация, е много практичен хамак за катерене папагали.Тази мрежа, за хамак е Много Полезна.ВЪЖЕНИ ЛЮЛКИ за папагали - играчка за птици предоставя основна физическа активност, която ги поддържа стабилни и щастливи, както и подобрява тяхното здраве.Дървена играчка-люлка "птичка" - това е едно добро място за почивка или физически упражнения на вашия домашен любимец.Вашите домашни любимци могат Дори сигурно хапе или дъвче.Това е достатъчно Безопасно и полезно за здравето. -Цвят : както е показано на фигура мрежа за катерене хамстери -Материал : памучен въже + мрежа за хамак за папагали от неръждаема стомана -Играчка за птици предоставя основна физическа активност, която ги поддържа стабилни и щастливи и подобрява тяхното здраве цветна мрежа за птици. играчки за папагали Тази мрежа за катерене за птиците, предназначени за домашни птици, папагали или други птици, с които можете да играете, изправи се и се отпуснете.Това е достатъчно Безопасно и полезно за здравето. Въже за люлка на папагал./12,97 X9,82 X0 мрежа за папагали.ИГРАЧКИ за ДЪВЧЕНЕ ПТИЧИ КОСТУР - Хамак за хамстер и протеини, изработен от висококачествени материали със срок на служба.Информация за стоки, Въжени играчки за птици на Тази мрежа за катерене по въже за папагали е направена от висококачествен материал, който е траен и безопасно за вашите птици.ВЪЖЕНИ ЛЮЛКИ за папагали - играчка за птици предоставя основна физическа активност, която ги поддържа стабилни и щастливи, както и подобрява тяхното здраве.

Клиентите също го харесват..