• Ново
Angoily 5 бр. Стоманени Бритвенная Закачалка За Самобръсначка, Организаторите, Стелажи, Безплатна Начална Стойка За Паста за зъби, Баня, Хотел за Електрическа Стени от ?
zoom_in

Angoily 5 бр. Стоманени Бритвенная Закачалка За Самобръсначка, Организаторите, Стелажи, Безплатна Начална Стойка За Паста за зъби, Баня, Хотел за Електрическа Стени от Неръждаема Четка за Зъби, Бръснач, Държач За Съхранение,

BGN 3.60

Брой продукти
check Налично

Държач за четка за зъби стенен монтаж - Стенен дизайнерски държач за съхранение на ефективно организира четки за зъби, паста за зъби, чаша за четка за зъби Рафт за четка за зъби в банята-Държач за четка за зъби се монтира на стената, като поддържа своя плота чисти и чиста, без да пречи на вас по почистване на тезгяха.Стенен държач за четка за зъби - малък и компактен размер, лесен, но е добър организатор, подходяща за съхранение на много четка за зъби, всички видове паста за зъби и чаши.Пратката включва 5 х държач за четка за зъби Характеристики-Той е малък и компактен размер, лесен, но е добър организатор, подходяща за съхранение на много четка за зъби, за съхраняване на всички видове паста за зъби и чаши, на притежателя за бръснене. Рафт за четка за зъби в банята-Държач за четка за зъби се монтира на стената, като поддържа своя плота чисти и чиста, без да пречи на вас по почистване на тезгяха. държач за четка за зъби Стенен органайзер за четка за зъби разработен с самоотводом, изсъхва бързо, добра вентилация, е полезна за здравето. Титуляр четка за зъби има монтиран на стената дизайн, спестяване на повече място за вашата баня и на съда за четка за зъби за душата. -Размер : около 8,00 X6,00 X5,00 см / 3,14 X2,36 X1,97 см стойка за четка за зъби. - Може да обърне чашата за плакнене на устата с главата надолу, бързо да се проветри и изсъхне, не оставяйки вода преносим държач за четка за зъби.Държач за съхранение на четка за зъби - малък и компактен размер, лесен, но е добър организатор, подходяща за съхранение на много четка за зъби, всички видове паста за зъби и чаши. държач за четка за зъби, с монтиран на стената е Изработен от материал от неръждаема стомана, нашата стойка за четка за зъби с чаша много красива.Стенен държач за четка за зъби - малък и компактен размер, лесен, но е добър организатор, подходяща за съхранение на много четка за зъби, всички видове паста за зъби и чаши.

Клиентите също го харесват..