• Ново
Комплект лагер на съдове MalloMe за походного дрешки – Комплект за приготвяне на храна в сражение - Набор от маршируване на тенджери и тигани и за раницата - Преносим Т?
zoom_in

Комплект лагер на съдове MalloMe за походного дрешки – Комплект за приготвяне на храна в сражение - Набор от маршируване на тенджери и тигани и за раницата - Преносим Туризъм печка, Съвместима с лагер печка - Аксесоари

BGN 2.33

Брой продукти
check Налично

Суповая лъжичка, не съдържа бисфенол А. ✅ ПОСТРОЕН ВЪРХУ СЪВЕСТТА!Походный набор за приготвяне на храна от действително нетоксичен анодизиран алуминий с най-високо качество, бързо се нагрява и е работещ за оцеляване, която е проектирана за по-дълъг живот и е идеален за 1 млад скаута или възрастен турист-бэкпакера. ✅ Е ЛЕСНА за ПОЧИСТВАНЕ и ПОДДЪРЖАНЕ на : Целият набор от 10 теми се развива в малък пакет за удобство на управление и съхранение.Покрийте тенджерата с капак. ✅ НЕ се притеснявайте за ДИВАТА ПРИРОДА : най-накрая се насладете на величието на природата, не се колебайте, опаковат ли всичко за приготвяне и сервиране на следващия ястия с помощта на лек, компактен и мобилен кухненско набор Лагер Кухня Set. Забележка : За оптимални резултати на пране използвайте ръчен измиване с вода и сапун, гъба и вода не са подходящи за употреба в съдомиялна машина.Гъба за почистване.Представяме Mallo Me Cookware Каша Комплект от 10 теми - компактен преносим кухненски комплект, който ви дава възможност да приготвят ястия по-бързо, дори когато времето се променя в южна. Тиган с незалепващо покритие.Пече се и се пече се на бяла ружа 10-на Разположение е електронна книга с рецепти. ✅ ИДЕАЛЕН подарък за семейството И приятелите : Туристическа екипировка № 1 за приготвяне на храна на открито, походный раница, комплект за пикник за тези, които търсят висококачествен продукт за къмпинг или на чанта bug out, за да го приготви с любимите си хора.Найлонова чанта (на съвсем малък).Две (2) на купата, не съдържа BPA.Набор за приготвяне на храна на огъня от 10 теми.Когато става дума за къмпинг, туризъм или приключения на открито, има някои луксозни стоки, от които ви се наложи да се откажат, да наистина да се потопите в пътуване. ✅ Мега комплект съдове за готвене "всичко В едно" : Комплект съдове за приготвяне на храна на повече от 10 теми включва тенджера от анодиран алуминий с незалепващо покритие + капак на тигана + тиган с незалепващо покритие + 2 чаши + Сгъване лопатката от неръждаема стомана + лъжица за супа + дървена лопаточку за лъжици + гъба за почистване + нейлоновую пътна чанта с завязками. ✅ Е ЛЕСНА за ПОЧИСТВАНЕ и ПОДДЪРЖАНЕ на : Целият набор от 10 теми се развива в малък пакет за удобство на управление и съхранение.Дръжте всичко чисто, дръжте е удобно.Панел от анодиран алуминий с незалепващо покритие (1 литър).

Клиентите също го харесват..