• Ново
Alipis 3 бр. за Пречистване на Къщата, Улицата, Двора, Гараж, Плътна Дървена Ъглова Битова Кухненска Четка За Боклук с Метли, Дръжка за лоби, Офис, Мека Подметальная Четк?
zoom_in

Alipis 3 бр. за Пречистване на Къщата, Улицата, Двора, Гараж, Плътна Дървена Ъглова Битова Кухненска Четка За Боклук с Метли, Дръжка за лоби, Офис, Мека Подметальная Четка За Почистване на Двора, Четина За Почистване

BGN 2.67

Брой продукти
check Налично

инструмент за почистване на дома Търсите креативную и практично метла за вашия дом и измиване на подови настилки?Нашите продукти могат да задоволят всички ваши изисквания, благодарение на стабилен материал за продължителна употреба - чудесен материал, който лесно се деформират или метла да използвате домашен клонки.Информация за Товарахбольшой комплект за подметания Продукт е с малък размер, не заема много място, удобно за съхранение. -Цвят : както е показано на фигура кухня метла за почистване -Дългата дръжка на метла гарантира, че ще бъде по-удобно почистване на пода ресторантьорска метла за почистване. -Битова метла се различава леката конструкция, така че да можете лесно да я държа в ръце и да се използва като ръчна метла.Съдържание на пакета 3 x Характеристики на метла -Метла с мека четка позволява почистване под шкафовете и ъглите, с по-малко усилия и улеснява помитане на метла. -Материал : Дърво дебела метла -Може да се използва за почистване на дома, баня, двор, телескопична метла - добри помощници за къщата.Обзавеждане за почистване на дома : ?Битова метла се различава леката конструкция, така че е лесно да се запази и да се използва.

Клиентите също го харесват..