• Ново
Кофи за боклук AYMAYA, Кофа за Боклук, за високи крака, Кухня, Голям Капацитет, Домакински Голям тоалетна, Тоалетна чиния с капак, Без огъване, Креативна и Луксозна днев?
zoom_in

Кофи за боклук AYMAYA, Кофа за Боклук, за високи крака, Кухня, Голям Капацитет, Домакински Голям тоалетна, Тоалетна чиния с капак, Без огъване, Креативна и Луксозна дневна

BGN 0.67

Брой продукти
check Налично

✔Откидывающаяся горния капак предотвратява попадането на отпадъци в очите, а горловинное пръстен позволява да се настанят и да се скрият чантата си, което му придава чист и съвременен видДруги функциирежим отваряне и затваряне Натиснете типизображенияиз друг материал - пластмаса.Прах могат бързо да бъдат отстранени, потапяне парцал в чиста вода.☑ Гладка повърхност гарантира, че ще можете лесно да я почистите. ✔Прост и интуитивен дизайн I кофа за боклук има лесен и ефектен дизайн и изглежда чудесно във всеки интериор.Прах могат бързо да бъдат отстранени, потапяне парцал в чиста вода. ✔Откидывающаяся горния капак предотвратява попадането на отпадъци в очите, а горловинное пръстен позволява да се настанят и да се скрият чантата си, което му придава чист и съвременен вид. ✔ Издръжлив и лесен за почистване, през цялата дизайн го прави по-трудно, бяла кофа за боклук позволява по-добро почистване, както гуманизированная вътрешно уплътнение улеснява подмяна на торбичката за боклук. ✔ Това е мини-кофа за боклук има обикновен външен вид и по-красива, отколкото кофа за боклук. ✔Прост и интуитивен дизайн I кофа за боклук има лесен и ефектен дизайн и изглежда чудесно във всеки интериор.

Клиентите също го харесват..