• Ново
Под лампа Външни Непромокаеми Слънчеви Външни Подови Лампи осветителни Тела Улични Поставки за растения Слънчеви Двор Светлини за патио, Палубата, на Верандата, н?
zoom_in

Под лампа Външни Непромокаеми Слънчеви Външни Подови Лампи осветителни Тела Улични Поставки за растения Слънчеви Двор Светлини за патио, Палубата, на Верандата, на Тревата, на градината (2 опаковки, Бронз)

BGN 1.67

Брой продукти
check Налично

Се зарежда много по-бързо, отколкото други източници на светлина при същите метеорологични условия 4-5 часа ежедневно зареждане на слънчева светлина осигуряват 8-12 часа светлина.Моля, не забравяйте да го премести в положение ВКЛЮЧЕНО, преди да бъдат заредени.Градинска стойка за растения на верандата, топло бяло led нощна светлина за вътрешен двор, съчетаващ в себе си минималистичную естетиката на съвременния стил и практично функционалност.Предназначен за дълготрайна защита от атмосферни влияния. 4-5 часа ежедневно зареждане на слънчева светлина осигуряват 8-12 часа светлина.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси относно нашите продукти. 【Автоматично включване / изключване на 】 Автоматично се включва и изключва през нощта и на разсъмване.【Автоматично включване / изключване на 】 Автоматично се включва и изключва през нощта и на разсъмване. 【Дизайн 2 в 1】 Енергоспестяващ слънчев под лампа на открито с капацитет 40 лумена с одноярусной стойка за растения, здрава конструкция от високо качество на железен метал, капацитет 6-8 инчов саксии за растенията.Предназначен за дълготрайна защита от атмосферни влияния.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси относно нашите продукти. 【Устойчивост на атмосферните влияния】 водоустойчива IP65. 【Дизайн 2 в 1】 Енергоспестяващ слънчев под лампа на открито с капацитет 40 лумена с одноярусной стойка за растения, здрава конструкция от високо качество на железен метал, капацитет 6-8 инчов саксии за растенията.

Клиентите също го харесват..