• Ново
2 Опаковки Подложка за обслужване на бара, Черен Мат за работното място за Фризьор, в салон, Противоскользящий Гъвкава Гумена Подложка за подстригване, Професионал?
zoom_in

2 Опаковки Подложка за обслужване на бара, Черен Мат за работното място за Фризьор, в салон, Противоскользящий Гъвкава Гумена Подложка за подстригване, Професионален подложка за защита на работния плот за обслужване

BGN 1.33

Брой продукти
check Налично

【Лесни за почистване и трайни】 е изработен от висококачествен PVC с добра еластичност, добра устойчивост на износване и водонепроницаемостью 【Лесни за почистване и трайни】 е изработен от висококачествен PVC с добра еластичност, добра устойчивост на износване и водонепроницаемостью. 【Универсално използване】 го елегантен дизайн идеално се вписва в броячи и станция. 【Нескользящие и с добър изземване】 държат на кожички, инструменти или прибори на място, създаване на организирано работно място и плота на масата.Спецификации : Размер : 12 см * 6 инча * 0,4 инча / 30 см.Ако на него нещо се проля, просто измийте и изсушете на въздух. 【Защита на плотове и на работното място】 осигурява приятен, мек, утвърдено място за настаняване клещи, четки, ножици или кафе машини, предпазва вашето работно място и за плота от наранявания, петна и разливи. 【Остава пластмасова всички повърхности】 благодарение на сверхпрочному сцепление вие никога няма да усетите как той се плъзга по всяка повърхност, на която сте го сложи, включително стъклена.【Защита на плотове и на работното място】 осигурява приятен, мек, утвърдено място за настаняване клещи, четки, ножици или кафе машини, предпазва вашето работно място и за плота от наранявания, петна и разливи.Ако на него нещо се проля, просто измийте и изсушете на въздух. 【Остава пластмасова всички повърхности】 благодарение на сверхпрочному сцепление вие никога няма да усетите как той се плъзга по всяка повърхност, на която сте го сложи, включително стъклена.

Клиентите също го харесват..