• Ново
DOERDO Форма за френски Булдог, Спящата Куче, под Формата на Сапун Направи си сам, Силиконова Форма за Приготвяне на празни приказки, Шоколад, Кухненски Печене, Украса ?
zoom_in

DOERDO Форма за френски Булдог, Спящата Куче, под Формата на Сапун Направи си сам, Силиконова Форма за Приготвяне на празни приказки, Шоколад, Кухненски Печене, Украса на Кексчета, Бяла, 4,5 х 3,1

BGN 1.67

Брой продукти
check Налично

Готовите продукти могат да послужат като подаръци на вашите съученици, семейство и приятели, те са длъжни да похвалят уменията сиШироко приложение : идеално за печене със собствените си ръце, муссового торта, бонбони, желе, пудинг, сладолед, бонбони, захар, също може да се използва за производство на сапун, полимерна глина, декорации diy. х Силиконови форми на 3 D Булдог.Ако имате някакви въпроси относно продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще решим това за вас за първи път.Това е също така значително намалява времето за приготвяне на муссового торта.Описание на продукта : чудесно за печене със собствените си ръце, муссового торта, бонбони, желе, пудинг, сладолед, бонбони, захар, също може да се използва за производство на сапун, полимерна глина, декорации diy.Подходящият размер за вас, за да се готви много видове закуски и занаяти, е много удобен за работа.Мус трябва да се замразява във форма само за 3 часа. Направи си сам подарък на дъщеря си, на приятелите си, на жените, на момичето, на деня на Св. Също така може да се използва за производство на сапун, полимерна глина, декорации diy.Широко приложение : идеално за печене със собствените си ръце, муссового торта, бонбони, желе, пудинг, сладолед, бонбони, захар, също може да се използва за производство на сапун, полимерна глина, декорации diy. без мирис и за еднократна употреба.Сервизно обслужване : Ние се гордеем с качеството на нашите продукти.Готовите продукти могат да послужат като подаръци на вашите съученици, семейство и приятели, те са длъжни да похвалят уменията си.Това е също така значително намалява времето за приготвяне на муссового торта.Лесна употреба : Благодарение на "незалепващо" свойства, леко натискам долу, и пратката се появи навън.Тази форма за актуализиране лесно се отстранява. Валентин, Коледа, детски душ. Отлично за печене със собствените си ръце, муссового торта, бонбони, желе, пудинг, сладолед, бонбони, захар 5. Цвят : бял, изработен от хранително-силикон, гъвкав и антипригарный 2.Мус трябва да се замразява във форма само за 3 часа.Ако имате някакви въпроси относно продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще решим това за вас за първи път. без мирис и за еднократна употреба.Изработена от еластичен хранително силикон с незалепващо покритие, чудесно за създаване на собствените си шоколадови бонбони, шоколадови бонбони, свещи, сапун, бомбочек за вана, блокчета за лосион, цветни моливи, восъци, полимерна глина, парижки гипс и много други.

Клиентите също го харесват..