• Ново
Сертифициран от Apple Пфи Адаптер за слушалки от 2 комплекти за iPhone, Адаптер с конектор Lightning за слушалки 3.5 мм, Аудио Кабел ключ Aux вход, съвместим с iPhone 13/12/11 /XS/XR/X 8 /, Под?
zoom_in

Сертифициран от Apple Пфи Адаптер за слушалки от 2 комплекти за iPhone, Адаптер с конектор Lightning за слушалки 3.5 мм, Аудио Кабел ключ Aux вход, съвместим с iPhone 13/12/11 /XS/XR/X 8 /, Поддръжка на повикване +

BGN 1.00

Брой продукти
check Налично

?【Малък и преносим】 : независимо дали пътувате бегаете или на шофиране у дома, можете лесно да носите с вас и да използвате този адаптер за слушалки, почти не заема място ?【Добро качество на звука】 Поддържа изход до 24 бита 48 khz, така че качеството на звука на слушалката не се влошава.Висококачествени материали с висококачествена обработка на повърхността, вграден чип обновяване позволяват бързо четене на данни и осигуряване на стабилност и точност на предаване на звука.Можете да се свържете слушалките и високоговорителя на телефона, за по-добър звук и без шум.Можете да го сложи в раница или чанта. ?【Високо качество на по-издръжлив 】 : тел със 100% медна сърцевина осигурява бърз и стабилен пренос на сигнала.Професионален изходен интерфейс аудиоразъема 3,5 мм е подходящ за домашна аудио и автомобили. ?【Качествено обслужване】 : Предоставя шестимесячную гаранция без проблеми и 7 * 24-часово сервизно обслужване.Благодарение на своя крошечному размер, можете да го вземете със себе си и просто да се наслаждавате на музиката навсякъде!Повече мощност, отколкото изглежда на пръв поглед - Висококачествени материали, отлична производителност и висока устойчивост на износване - Възстановяване на оригиналното качество на звука, просто се наслаждавайте на най-новите музикални плейлисти - Компактен и лек, не дава проблеми, когато спортувате, идеален за ежедневна употреба - Аудио с висока резолюция и чип КПР : Вграден висококачествен официално сертифициран смарт-чип (Chip Realtek / КПР) позволява да се поддържа цифрова музика с висока резолюция до 24-bit / 48 khz, за да се осигури стабилна предаване на възвратно аудио без загуба на качество. е Съвместим с други системи i OS, i OS 10. Нашия конвертор аудиоразъемов 3,5 мм - идеалното решение за решаване на проблема с дизайн с един отвор. Забележка : Не поддържа разговори.Той поддържа не само слушането на музика, но и с функции за регулиране на силата на звука, пауза и възпроизвеждане.Ако имате някакви въпроси за това адаптере, моля, свържете се с нас, ние ще ви отговорим.3 по-горе (включително и нова i OS 14 или по-късна версия) ★★ Че получавате ★★ 2 адаптер за слушалки lightning към 3,5 мм Ние осигуряваме за безпроблемно обслужване в рамките на 24 месеца.? 【Идеална съвместимост 】 : Този адаптер е подходящ за i Phone 13 Pro Max/13 Pro/13/13 Mini/12 Pro Max/12 Pro/12/12 mini/11/11 Pro/11 Pro Max/Xs/Xs Max/X/XR/ 8/8 Plus/ 7/7 Plus и други устройства със системата i OS 12 или по-нова версия.Адаптер за свързване на слушалки ★★ Cirafon★★Lightning към конектора 3,5 мм. ?【Добро качество на звука】 Поддържа изход до 24 бита 48 khz, така че качеството на звука на слушалката не се влошава.

Клиентите също го харесват..