• Ново
Анален накрайник в Игрите за Възрастни, Стимулатор на Аналния удоволствие от Неръждаема Стомана, Анален накрайник, Секс Стоки, Играчки за Флирт за Жени (Цвят: CR018)
zoom_in

Анален накрайник в Игрите за Възрастни, Стимулатор на Аналния удоволствие от Неръждаема Стомана, Анален накрайник, Секс Стоки, Играчки за Флирт за Жени (Цвят: CR018)

BGN 8.49

Брой продукти
check Налично

【Високо качество】 Опашката е мек и пухкав, като в същото време е много приятен за кожата, подходящ както за мъже, така и за жени, е най-добрата играчка за двойки, а също може да допринесе за емоционално развитие между двойки 【Анален накрайник от лисьего опашката】 Подходящ за спални, парти, карнавал, Хелоуин, Коледа, офис и подпори за ролеви игри, ще ви една добра нощ. 【Лесна употреба】 Това може да обогати живота ви и да донесе уникални впечатления, които ще ви направят по-привлекателни от всякога, като по този начин допринася за по-нататъшни отношения между вас и вашия партньор.Лесен достъп и гладка повърхност.Modname=ckeditor Артикул : Горещ анален накрайник от лисьего опашката Материал : Неръждаема стомана Тегло : 78 g Опаковка включва : . 【Дизайн на облекло】 Интелигентен дизайн, лесен и модерен.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас навреме, ние ще направим всичко възможно, за да се погрижат за вас. 【Опаковка】 Поверителността на опаковката, не е нужно да се притеснявате за личната неприкосновеност. 【Анален накрайник от лисьего опашката】 Подходящ за спални, парти, карнавал, Хелоуин, Коледа, офис и подпори за ролеви игри, ще ви една добра нощ.Това не уврежда кожата и не предизвиква дискомфорт, а усещанията са отлични.Лесен достъп и гладка повърхност.Предната част е малка, в нея лесно се влиза, а задната част е гладка. 【Опаковка】 Поверителността на опаковката, не е нужно да се притеснявате за личната неприкосновеност.

Клиентите също го харесват..