• Ново
HANABASS Ретро Декор Японски Китайски Чай Чай Емайл Кана За Вода в Чайника Домакински Кана С Деликатен Отопление кана за Кафе и Кана с Гъши Врата За Заваряване на Поход?
zoom_in

HANABASS Ретро Декор Японски Китайски Чай Чай Емайл Кана За Вода в Чайника Домакински Кана С Деликатен Отопление кана за Кафе и Кана с Гъши Врата За Заваряване на Походный Чайник За Чай Декор на открито

BGN 2.00

Брой продукти
check Налично

Повърхността на марс е гладка, чайник е много мек и не травмирует ръце на Помещение включва 1 х чайник.Това също може да ви помогне много.- Размер : 21x15,5 см.Лесно се излива вода, а също изчезва, ретро и практично. - Гладка повърхност на чайника, чайник е много мек и не травмирует ръце.Лесно се излива вода, а също изчезва, ретро и практично.Описание търсите професионален кана за затопляне на вода?Търсите издръжлив кана за затопляне на вода наведнъж?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият професионален кана за подгряване на вода трябва да отговарят на вашите нужди.С удобна дръжка, която лесно за хващане и носене.Чучур с тесен провлак осигурява плавен поток на вода и е лесен за използване и дозаправке. - Чучур на голям калибър, може директно да се пълни с вода, което спестява време, бързо, безопасно и хигиенично.Чучур голям калибър, може директно да се пълни с вода, което спестява време, бързо, безопасно и хигиенично. - С удобна дръжка, която лесно за хващане и носене. - Движи се плавно и лесно да падне и да нарани.Движи се плавно, му е лесно да падне и да нарани.Това също може да ви помогне много.Характеристики - Цвят : бял - Материал : емайл, неръждаема стомана - Размер : около 21,00 X15,50 X15,50 см /8,25 X6,09 X6,09 см - Капацитет : 1,7 л - Чучур с тесен провлак осигурява плавен поток на вода и е лесен за използване и зареждане.

Клиентите също го харесват..