• Ново
Инструменти за измерване на ъгъла на 0-170 ° Штангенциркуль от Неръждаема Стомана Измервателни Инструменти Транспортир с Регулируем ъгъл на Наклона От Неръждаема С?
zoom_in

Инструменти за измерване на ъгъла на 0-170 ° Штангенциркуль от Неръждаема Стомана Измервателни Инструменти Транспортир с Регулируем ъгъл на Наклона От Неръждаема Стомана

BGN 92.85

Брой продукти
check Налично

Благодарим ви!2Автоматично изключване : функция за автоматично изключване спестява енергия и удължава живота на батерията. Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките. Подходящ за метални конструктивни части, подходящ за измерване на ъгъл.Галванична надпис, ясна скала.Владетел е лесен за използване за мобилни измервания.С помощта на фиксирането на винта може да се заключва в положението на един ъгъл. Моля, позволете отклонение в измерването на 1-2 см от ръчно измерване.Владетел е лесен за използване за мобилни измервания.Материал от неръждаема стомана, устойчива на износване и устойчиви на корозия, издръжливи. подходящ за метални конструктивни части, подходящ за измерване на ъгъл.Галванична надпис, ясна скала.Материал : неръждаема стомана Област на приложение : Измерване на ъгъла на Обхват на измерване : 0-170 ° Градуированное стойност : 1 ° Точност : ± 0,3 °Спецификация : 150 * 100 мм Материал от неръждаема стомана, устойчива на износване и устойчиви на корозия, издръжливи.С помощта на фиксирането на винта може да се заключва в положението на един ъгъл.

150*100mm:
Stainless steel material, wear-resistant and rust-proof, durable.:
Electroplating lettering, clear scale.:
The ruler is easy to use for mobile measurement.:
With locking screw, the angle position can be fixed.:
Suitable for metal structural parts, convenient for angle measurement.:
package:
1 X Protractor:
Note:
1. Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
2. Please allow 1-2cm measuring deviation due to manual measurement.:
Automatic shutdown:
With automatic shutdown function, it saves energy and extends battery life.

Клиентите също го харесват..