• Ново
Титан утюжок за изправяне на коса 1,75 инча, за права и къдрава коса. Inc| Пътна чанта, Термоматрик, Термоперчатка, Универсален адаптер, 110 V. Регулатор на температурата -
zoom_in

Титан утюжок за изправяне на коса 1,75 инча, за права и къдрава коса. Inc| Пътна чанта, Термоматрик, Термоперчатка, Универсален адаптер, 110 V. Регулатор на температурата - от PROFASHION (1,75 инча)

BGN 17.48

Брой продукти
check Налично

Выпрямляйте, завивайте и включете - използвайте иконата, за да изправите косата си за един курс!Завийте утюжок на 180 градуса, за да направите косата си къдраваТехнология за отопление MCH - загрява до 450 градуса за 25 секунди!Равномерно разпределение на топлината за минимално термично увреждане.Завийте iron до края, за да се получи красив преврат.Инфрачервена топлина и йонна технология - Лъскава, копринена и гладка коса - Създаване на салонные прически, без да излизате от дома си, с помощта на стайлера Icon Styler от Profashion. Выпрямляйте, завивайте и включете - използвайте иконата, за да изправите косата си за един курс!Завийте утюжок на 180 градуса, за да направите косата си къдрава.Технология за отопление MCH - загрява до 450 градуса за 25 секунди!Равномерно разпределение на топлината за минимално термично увреждане. Гаранция 3 години - Ние гарантираме отлична работа, поне в рамките на 3 години.Безкомпромисна поддръжка на клиенти.Гаранция 3 години - Ние гарантираме поне 3 години отлична работа.Безкомпромисна поддръжка на клиенти.Инфрачервена топлина и йонна технология - Лъскава, копринена и гладка коса - Създаване на салонные прически, без да излизате от дома си, с помощта на стайлера Icon Styler от Profashion.

Клиентите също го харесват..