• Ново
Пластмасов лагер за 3D-принтер, Лесен за инсталиране Широко приложение Здрав пластмасов Комплект лагери за 3D-принтер Здрав аксесоар за вашия принтер за компютърни ?
zoom_in

Пластмасов лагер за 3D-принтер, Лесен за инсталиране Широко приложение Здрав пластмасов Комплект лагери за 3D-принтер Здрав аксесоар за вашия принтер за компютърни аксесоари

BGN 2.67

Брой продукти
check Налично

Изработен е от висококачествена пластмаса, заема малко място и е с ниска стоимость2. 25 мм/1пространство : 0,01-0,05 мм, Подходящи за диаметри на вала : 10-30 мм, Подходящи шахти : Алуминиев вал, стомана вал, вал от неръждаема стомана, твърд вал, вал от въглеродни влакна, RJMP-01-08многоиспользуется в специализация : Подемно-разгрузочное, леярна, прахоустойчив, магазин, обзавеждане за автоматизация, полеви операции, симулатори и т.Лесен монтаж просто чрез натискане на ръка.Изработен е от висококачествена пластмаса, заема малко място и е с ниска цена.6 Вътрешен диаметър : прибл. Стопорное пръстен може да осигури безопасность5. 8 мм /0,3 инча Дължина : прибл.Стопорное пръстен може да се гарантира сигурността. Списъка с пакети : 5 x пластмасов лагер за 3 D-принтер.Включително пластмасови лагери за 3 D-принтер 5шт, удобна за замяна. пластмасови лагери за 3 D-принтер, удобен за заменыспецификация : Тип на продукта : Пластмасов лагер за 3 D-принтер Диаметър на изхода : прибл. В това число 5 бр. Лесен монтаж просто чрез натискане на ръка 4.Запазва същия размер, че и стандартни лагери за рециклиране, за по-лесна инсталация. Запазва същия размер, че и стандартни лагери за рециклиране, за улеснение на установки3.

Item Type:
3D Printer Plastic Bearing
Outer Diameter:
Approx. 16mm / 0.6in
Inner Diameter:
Approx. 8mm / 0.3in
Length:
Approx. 25mm / 1in
Space:
0.01-0.05mm
Suitable for Shaft Diameters:
10-30 mm
Matchable Shafts:
Aluminum shaft, steel shaft, stainless steel shaft, hard shaft, carbon fiber shaft, RJMP-01-08
Mainly Used in Industry:
Handling, foundry industry, dust workshop, automation equipment, field operations, fitness equipment, etc.
Package List:
5 x 3D Printer Plastic Bearing :

Клиентите също го харесват..