• Ново
Поставка за торта FEICTPOX Комплект от 3 Метални Каботажните за Кифли, Десерт Поставка за Сватба, Рожден Ден ... (Сребрист)
zoom_in

Поставка за торта FEICTPOX Комплект от 3 Метални Каботажните за Кифли, Десерт Поставка за Сватба, Рожден Ден ... (Сребрист)

BGN 21.99

Брой продукти
check Налично

3Комплект от 3 сребърни каботажните за торта.Стоманена рамка с ръчно изработени, изпълнена с четка в старинен стил, плавни линии и структурата на облицовки, изключителни детайли, безупречна класическа елегантност.Ако не сте 100% удовлетворени, ние предлагаме 100% връщане или замяна!. Многофункционалност : идеален за демонстрации и за съхранение на торти, кексчета, шоколади, бисквити, кифли, сладкиши или отчитането на масата като декорация. Съдържание на ПАКЕТА от 3 теми : Поставка за торта включва комплект от 3 теми. ЛЕСЕН за ПОЧИСТВАНЕ : при необходимост избършете повърхността с влажна кърпа.Пълно задоволяване на нуждите на ежедневни или бизнес гости на партито!. ГАРАНЦИЯ за удовлетвореност : отлични продукти, най-доброто обслужване! Удовлетворението на клиентите е наш основен приоритет.И е идеална за чай, детска душа, абитуриентски балове, сватби, Коледа, деня на благодарността и много други.Максимално тегло 12-инчов поставка за торта е 20 паунда. Елегантен дизайн, Висококачествени метални материали, с прекрасна кухи дантела като тапицерия по ръба, издръжливи и достатъчно устойчиви за съхранение на десертни кексчета, а повърхността е покрита със сребристи хромирано покритие хранително качество, за да се избегне появата на ръжда или избледняване.

Клиентите също го харесват..