• Ново
e.l.f. Прецизна четка за сенки за очи, Среден размер, Заостренная, Мека, Изкуствена, Луксозна, Растушевывает, Подчертава, Контурит, Засилва, отвръща на Цвят, Лесен за по?
zoom_in

e.l.f. Прецизна четка за сенки за очи, Среден размер, Заостренная, Мека, Изкуствена, Луксозна, Растушевывает, Подчертава, Контурит, Засилва, отвръща на Цвят, Лесен за почистване

BGN 1.67

Брой продукти
check Налично

Всяка четка е изработена от синтетичен косъм, не съдържа козината на животните, и е с ергономичен дизайн, който перфектно ляга в ръката, за да гарантира перфектен резултат при всяко нанасянеЧетка премиум-клас, предназначена за прецизно нанасяне на продукта.Триъгълна дръжка осигурява максимален контрол, както и луксозни бели въси осигуряват прецизно нанасяне на грима върху четката, осигурявайки оптималното количество от продукта за прецизно и равномерно нанасяне.Идеален за начинаещи и професионални гримьори.Точната коса за сенки за очи - вашето тайно оръжие за създаване на безупречно лице.прави красотата достъпна за всеки на очите, устните и лицето.Леко заостренная пискюл за сенки среден размер за безпогрешно нанасяне на цвета на очите.Всички продукти e.Се гордеем, че сме 100% веганами и не приемаме насилието по целия свят.Всички продукти e.Вашата оригиналност е безгранична и ние вдохновляемся това, което ви прави уникални. 100% веганская, не съдържа жестокост и сертифицирана leaping бъни. изработват се от полезни за кожата съставки на изгодни за вас цени.Носителка на награда Allure Best of Beauty 2017!Специално разработена триъгълна дръжка осигурява максимален контрол и притежава луксозно меки бели влакна без грубост; те помагат точно да разпредели козметика на кисточке, осигурявайки оптималното количество от продукта за прецизно и равномерно нанасяне.

Клиентите също го харесват..