• Ново
Мъглата на Охлаждащата Течност Система за Пръскане на Спрей за Смазване Метален Маркуч се Използва за обработка на Метални Стругове Машини с ЦПУ Фреза Пробивна Ма?
zoom_in

Мъглата на Охлаждащата Течност Система за Пръскане на Спрей за Смазване Метален Маркуч се Използва за обработка на Метални Стругове Машини с ЦПУ Фреза Пробивна Машина Нова

BGN 6.24

Брой продукти
check Налично

Обикновено се използва при токарной, фрезерной, wheelhead, сверлильной, растачивающей и нарезающей резба обработкаПроектирани и произведени за подобряване на производителността на машината, скоростта на рязане и удължи живота на инструмента, намаляване на работното време и на производствените разходи. ?Мощни функции - Гъвкави функции, като охлаждане, смазване и blow формовъчни метални стружки, могат да се извършват едновременно. ? Повишаване на производителността на машината - Проектиран и произведен за подобряване на работата на машина, скоростта на рязане и удължи живота на инструмента, намаляване на работното време и на производствените разходи.Почистете добре освобождаване на температурата.?Обновяване обновяване -Спестявания за смазване на 60-80% в сравнение с най-старата смазочной тръбичка, въздушния поток се регулира, обемът на распыляемого мъгла се регулира.Потокът въздух се регулира.Обемът на распыляемого мъгла се регулира. ? Добър помощник е проста настройка, лъскава завърши метални изделия, и това може да удължи живота на машината.Спестявания за смазване на 60-80% в сравнение с най-старата смазочной тръбата.Увеличаване на срока на експлоатация на машината.

Клиентите също го харесват..