• Ново
Ulirath Сладък Бъни Сърце за AirPods1/2 Калъф Un Verano Sin Ti Мультяшные Кавайные Калъфи за Apple AirPod Air Шушулките 2nd/1st Калъф Готино Забавен Уникален Дизайн Кожни покривала за момич?
zoom_in

Ulirath Сладък Бъни Сърце за AirPods1/2 Калъф Un Verano Sin Ti Мультяшные Кавайные Калъфи за Apple AirPod Air Шушулките 2nd/1st Калъф Готино Забавен Уникален Дизайн Кожни покривала за момичета и момчета

BGN 4.80

Брой продукти
check Налично

По този начин, този калъф не е лесно да се прекъсне, а фигура на повърхността ще остане ярък и красив, и лесно ще отвалитьОтвор в долната част на зарядното пристанището е доста точно, така че можете да зареждате Air Pod с помощта на usb-кабела, без да махате този защитен калъф. 【Отлична ЗАЩИТА】 Нашия мил калъф със защита от прах, удар и пръстови отпечатъци може да осигури пълна защита на вашите Air Pods. 【Свързани альпинистский набор от】 Освен прекрасен своята практика-скелетона, в комплекта също е включен метален карабинер с катерене ключалката, с помощта на които Air Pod е много удобно да се мотае на раница, колан или ключ по време на излизане.Той може да предпази вашите Air Pods от външни въздействия и предотвратяване на поцарапывание вашите Airpods всякакви остри и твърди предмети и появата на драскотини. 【Стилен дизайн】 Дизайн на своята практика за Air Pods с шарени хубаво зайче, който е много хубав и интересен елемент и подчертава индивидуалността. 【Свързани альпинистский набор от】 Освен прекрасен своята практика-скелетона, в комплекта също е включен метален карабинер с катерене ключалката, с помощта на които Air Pod е много удобно да се мотае на раница, колан или ключ по време на излизане.Той може да предпази вашите Air Pods от външни въздействия и предотвратяване на поцарапывание вашите Airpods всякакви остри и твърди предмети и появата на драскотини.【МАТЕРИАЛ ПРЕМИУМ-КЛАС】Защитен корпус Air Pod 2nd / 1st с ужасен дизайн е изработен от висококачествен TPU, а фигура зайче на повърхността нанесен с помощта на технологията термопереноса ДЗП.По този начин, този калъф не е лесно да се прекъсне, а фигура на повърхността ще остане ярък и красив, и лесно ще отвалить.Шик елемент е подходящ за повечето хора, и това е добър избор, за да го дари семейството си и за приятелите си като подарък преди Хэллоуином. 【Ултра тънък дизайн】 Този тънък и лек защитен калъф добре прилепнала към Air Pods, без да се създава допълнителен обем и не се застрашава тяхната безжична зареждане.

Клиентите също го харесват..