• Ново
Yardwe Еднократни Прибори за хранене от Плодов книжа (Сет от 32 парчета) - Диня, Плодова Торта, Книжен Прибори с Шарките на Диня, артикули за Рожден Ден, Карнавал, Хавайск?
zoom_in

Yardwe Еднократни Прибори за хранене от Плодов книжа (Сет от 32 парчета) - Диня, Плодова Торта, Книжен Прибори с Шарките на Диня, артикули за Рожден Ден, Карнавал, Хавайски Вечерни Аксесоари

BGN 2.33

Брой продукти
check Налично

чинии с арбузными модели, прост и елегантен за използване 【Чинии с диня за парти】 - Подходящи за тематични партита в стила на карнавал и семейни събирания.Характеристики - Цвят : както е показано по - Материал : Хартия Размер : прибл. 【Чинии за дини за парти】- С по-дълбоко дъно, за да побере много предложения, не се разлива им. 【Диня чинии за парти】- В комплекта са включени 16 бр.Описание - Необичайни чиния с ярки арбузным дизайн са идеални за летни партита, на шведска маса с десерти, пикник или барбекю.Сервирайте на гостите на вечеря във формат кейтеринга, бюфет, шведска маса, дейности или ежедневните обеди.【Чинии с диня за парти】 - Позволяват лесна и красива украса и забавлява вашето парти. 【Диня чинии за парти】 - Произведени от екологично чиста хартия за безопасна употреба. Опаковка размер 25x25x0,5 см, включително 32 х хартиени чинии.

Клиентите също го харесват..