• Ново
HJ Garden 2 бр. Черни Стенни Протектори Дръжки на Вратите Брони Буферна Защита на Врата Дръжка Гума Самоклеящийся Ауспуси Отбивка Тампон за Домашния Офис Вратата Стопо?
zoom_in

HJ Garden 2 бр. Черни Стенни Протектори Дръжки на Вратите Брони Буферна Защита на Врата Дръжка Гума Самоклеящийся Ауспуси Отбивка Тампон за Домашния Офис Вратата Стопор Врата Стопор

BGN 12.40

Брой продукти
check Налично

нПриложение : Може да се използва за предотвратяване на сблъсъци, стикери за стена, магнити за хладилник и т.Защитете вашата стена от разрушения и вдлъбнатини. идеален за дома или офиса.Опаковка : 2 елемента Черни стенни Защитни капачки.Лесна инсталация : преди употреба почистете и подсушете стена, а след това я залепете на мястото, където се докосва врата копчето.Лесна инсталация : преди употреба почистете и подсушете стена, а след това я залепете на мястото, където се докосва врата копчето.Той дебели и здрави, а формата му е необичайно и прекрасно, много добро украшение.Приложение : Може да се използва за предотвратяване на сблъсъци, стикери за стена, магнити за хладилник и т. Може да бъде залепен към дръжката на вратата, на ръба на маси и столове, за да се предотврати повреда, причинена от удар.Опаковка : 2 елемента Черни стенни Защитни капачки. Може да бъде залепен към дръжката на вратата, на ръба на маси и столове, за да се предотврати повреда, причинена от удар.Защитете вашата стена от разрушения и вдлъбнатини.Диаметър : 2 инча (50 мм).Диаметър : 2 инча (50 мм).Той дебели и здрави, а формата му е необичайно и прекрасно, много добро украшение.

Клиентите също го харесват..