• Ново
Декорация на вратата, на капачката на 3D Модел Вратата Тайна Коледна Червена рамка, която Капачката на Фон 36x98 инча Тапети От Микрофибър Farbic Врата Стенопис Подвижни ?
zoom_in

Декорация на вратата, на капачката на 3D Модел Вратата Тайна Коледна Червена рамка, която Капачката на Фон 36x98 инча Тапети От Микрофибър Farbic Врата Стенопис Подвижни Арт Декор врати

BGN 15.99

Брой продукти
check Налично

В съответствие със собствените си дела като изберете различни стилове на оформяне на отвора на покриваЗа това не са необходими лепила или клечки, така, че не се развалят вашата врата. ♥ Материал : Изработен е от висококачествен микрофибър, в екологично чист, здрав, водоустойчив, еластичен, лъскав и моющийся, лесно се нанася, лесно подвешивается, можете да направите това сами. затваря цялата лицева врати, а ластични въжета позволяват да ги затвори за няколко секунди. затваря цялата лицева врати, а ластични колани позволяват да ги затвори за няколко секунди. 1 задвижваната затваря цялата лицева врати, може да се повешена за секунди, лесно се побира на вратата, осигурявайки свеж начин да го украсяват за празниците, добавяне на малко на шега в стаята или просто да изразят своята подкрепа.Свържете се с нас, за да го създаде за вас. направен е от векове, за да можете да се насладите на него от сезон в сезон!Той се предлага в три размера и е гъвкав, което му позволява да отговарят на всеки стандартен вътрешната или външната врата.За това не са необходими лепила или клечки, така, че не се развалят вашата врата.Банер с шарките на рамката на капака е изработен от 100% микрофибър и качествено прошит, което позволява да се пере в машина и се сушат в сушилня, така че не е нужно да се притеснявате, ако той се боядиса.Той е направен по съвест, така че можете да се наслаждавате на тях от сезон в сезон!Вече няма евтини пластмасови покривала за врати, които едва покриват с врата, които трябва назначени с помощта на възглавница или лепенката или които не продължават повече от няколко дни.Как да използвате : Вратата на кутията е гъвкава и е закрепена директно към вратата.Освен това, те са произведени по такъв начин, че да отговарят на вратите с дръжки с дясната или лявата страна.Ние можем да ви предоставим индивидуално дверную капак. ♥ Моющаяся вратата на кутията : кърпа от микрофибър и качествена ред я прави безопасна за машинно пране и сушене, така че не е нужно да се притеснявате, ако тя се боядиса.

Клиентите също го харесват..