• Ново
Добре дошли Дизайн Означения на Фермата по Подобие на Деколте Незаконченная Дървена Закачалка за врати Крайградски Стопанство Крава Форма MDF Платно Стил 1 Арт 1 (24 )
zoom_in

Добре дошли Дизайн Означения на Фермата по Подобие на Деколте Незаконченная Дървена Закачалка за врати Крайградски Стопанство Крава Форма MDF Платно Стил 1 Арт 1 (24 )

BGN 17.50

Брой продукти
check Налично

Също така се предлагат индивидуален дизайн и размериТе са отлични за diy за партита и домашен декор. ★ Технически характеристики на Всяка продуктът е произведен в САЩ тук, в Diverse Woodworking. ✔ ПРОИЗВЕДЕНО в САЩ - Всяка продуктът е произведен в САЩ тук, в Diverse Woodworking. ★ Нужда от нещо друго?Трябва нещо да се прави на поръчка?Също така на разположение индивидуални проекти и размери.Всеки деколте изработена от МДФ с дебелина 1/4 инча и изрязана върху нашите точност CNC и лазери. ✔ РАЗНООБРАЗИЕ от РАЗМЕРИ - Повечето от нашите изрезки са с размери 6 см, 12 см, 18 см и 24 инча.✔ ГЛАДКА ПОВЪРХНОСТ - Тези дървени изрезки от Diverse Woodworking са гладки повърхности, които не се нуждаят от допълнително шлифовке. ✔ ПРОИЗВЕДЕНО в САЩ - Всяка продуктът е произведен в САЩ тук, в Diverse Woodworking.Използвайте бои, маркери, моливи, лепило, пайети, мозайка, акриловую течна боя, хартия, тиксо и винил, за да украсят с тези универсални площ от смесени материали.Свържете се с нас за повече информация или можете да изпратите онлайн заявка за индивидуален дизайн.От тях стават страхотни дръжки, закачалки, предмети на домашния декор или украса за всеки специален повод.Ние шлифуем всяко парче да не е неравни ръбове и е напълно гладка повърхност.Цената за доставка ще бъдат приспаднати от сумата за връщане.Въображението няма граници.Представете си, че всеки продукт, който искате да изрежете квадрат от избрания от вас размер.Всеки деколте изработена от МДФ с дебелина 1/4 инча и изрязана върху нашите точност CNC.Те са произведени от необработени МДФ и имат дебелина 1/4 инча.

Клиентите също го харесват..