• Ново
Haosuny Трехъярусная Поставка за Кифли - Общ Тава за Сватба, Кухненски Плот за Кафе, Сервировочный масичка за Съхранение на шоколадови Бонбони, Десерти (Бял)
zoom_in

Haosuny Трехъярусная Поставка за Кифли - Общ Тава за Сватба, Кухненски Плот за Кафе, Сервировочный масичка за Съхранение на шоколадови Бонбони, Десерти (Бял)

BGN 8.49

Брой продукти
check Налично

【Многоцелеви】 : Тази станция за обслужване на третия етаж се използва дома за полагане на любимите си шоколадови бонбони.Внимателно подсушете. 【Лек и преносим】 : Тази поставка за сладкиши, изработен от пластмаса, лек и преносим. 【Следпродажбено обслужване】 : Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас навреме, ние ви гарантираме най-доброто следпродажбено обслужване.Сигурна хранителна пластмаса, сигурен и безопасен за използване, с малки размери, леки по тегло, лесни за инсталиране и демонтирането, може да се използва за настаняване на десерти, шоколади, бисквити и много подходящ за рожден ден, парти и за използване на открито. Задайте корита на една линия помежду си или ги подредете в шахматна дъска модел, за да им е разопакова вид.По всяко време можете да понесе тази поставка за торти навън и пикник на открито.Лесно измийте с малко сапун и влажна кърпа. 【Лекотата на монтажа】 : Този на много нива маса на услугата не изисква процедурите са сложни, просто се свържете непрекъсната колона с чекмедже, и тава може да се инсталира вертикално или секторно.【Квадратни плочи с различни размери】 : горната плоча : 7,95 "L * 5,59" W, средната чиния : 9,84 "L * 6,88" W, долна плоча : 11,94 "L * 8,3" W.

Клиентите също го харесват..