• Ново
COHEALI 4 бр. Punch за Колан, Перфоратор, Тежкотоварни Punch, Професионален Лепило, Малко Punch, Лепило, Перфоратор за хартия, Перфоратор за хартия, Регулируема Перфоратор за Ха?
zoom_in

COHEALI 4 бр. Punch за Колан, Перфоратор, Тежкотоварни Punch, Професионален Лепило, Малко Punch, Лепило, Перфоратор за хартия, Перфоратор за хартия, Регулируема Перфоратор за Хартия, Инструмент за пробиване

BGN 1.00

Брой продукти
check Налично

- Малко punch - полезен инструмент за планиране на дома, в училище, в офиса, пътувания и тПЕРФОРАТОР за самоличност - притежава висока проникваща способност и подходящ за всички видове перфорация. - Punch може точно съответства на мястото на удар и е лесна за употреба благодарение на лек натиск и намаляване на усилията на пробивания на хартия.ПЕРФОРАТОР за самоличност - притежава висока проникваща способност и подходящ за всички видове перфорация. - Изработен от висококачествен материал, издръжлив и лесен за многократна употреба лепило перфоратор.Ръчно punch-подходящ за занаяти собствените си ръце, произведения на изкуството, декорация на вашия фотоалбум, албум за изрезки, дневник плик. Punch за хартия с 1 дупка-този punch е подходящ за крафтовой хартия, албуми, албуми тапети, артистични проекти "Направи си сам" и други материали.Това може да ви помогне много. -Цвят : ръчен перфоратор за хартия-различни цветове-Този перфоратор е подходящ за хартия, за ръкоделието, албуми, албуми тапети, артистични проекти "Направи си сам" и удар за отрывных листа от други материали.PUNCH ЗА КАРТИЧКИ - Продуктът е произведен от висококачествен материал с отлична обработка и трайно.Информация за стоки, канцеларски консумативи за офис Това е така, защото нашите продукти могат да задоволят вашите нужди.една малка дупка удар Го е лесно да се деформира, и той ще ви донесе много удобства. - Това е прост дизайн, но е много практичен за използване punch, който осигурява голямо удобство за вашия офис.Това може да ви помогне много.ПЕРФОРАТОР за ХАРТИЯ с намалена усилия - много е подходящ за съвместно вземане на diy възрастни и деца.

Клиентите също го харесват..