• Ново
Персонално Ски Коледен Орнамент 2023, Ски Коледен Орнамент, по Поръчка на Декорация с Името и Годината на Раждане, Подаръци за Мъже и Жени-Скиори, Ски Орнамент, декора?
zoom_in

Персонално Ски Коледен Орнамент 2023, Ски Коледен Орнамент, по Поръчка на Декорация с Името и Годината на Раждане, Подаръци за Мъже и Жени-Скиори, Ски Орнамент, декорация за Ски Елхи, Украшения за зимни спортове

BGN 9.00

Брой продукти
check Налично

щракнете върху "персонализиране сега", напишете името си и годинатаПерсонално ски коледен орнамент 2023, Ски коледен орнамент, по поръчка на декорация с името и годината на раждане, подаръци за мъже и жени, Скиори, Ски орнамент, декорация за коледната елха, украса за зимни спортове на Уникален подарък за дома и декорация за Коледа или празници, Нашата коледна украса, изработени от трайни МДФ с гланцов пластмасова тапицерия, така че вашите проекти продължават цял живот.Тя е красива украса подходяща не само за Коледа, но и като подарък за Коледа, коледна елха, зимни ваканции или всеки друг паметен ден. [КАК да КОНФИГУРИРАТЕ] : Добавете този специален завършек на вашата коледна коледната елха тази година с помощта на нашите бижута за каране на ски.Вашето удовлетворение е нашата крайна цел. Това персонализирани коледна украса ще бъде идеалният начин за запомняне е специален ден и за създаване на топла и сладка атмосферата на Коледа. РАЗМЕР [БИЖУТА] : 2,75 инча височина, 1/8 дебелина 0,5 грама.Нека да започнем!.Златен висящ кабел в комплекта, най-добрата украса за коледни елхи, врати, прозорци, стени и всичко, което искате да декорирате. [ГАРАНЦИЯ ОТГОВОРИ] : Ако имате някакви въпроси относно поръчката, моля, не се колебайте да се свържете с нас по всяко време.Ярък цветен дизайн с едностранно принтом. ☛ Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви проблеми с нашите продукти.Златен висящ кабел в комплекта, най-добрата украса за коледни елхи, врати, прозорци, стени и всичко, което искате да декорирате.Ярък печат от край до край с помощта на жестове.Вашето удовлетворение е нашата крайна цел. [ВИСОКО КАЧЕСТВО] : Изработен от устойчив МДФ с гланцов пластмасово покритие, благодарение на което дизайн ще продължи цял живот.Висококачествени чертежи на орнаменте в една посока печат.[Подаръци за декорация на дома] : Чудесен подарък за спомен за скиора, фен на спорта, играч в този спорт, баща, майка, приятели, най-добър приятел, английски, член на семейството .Ние ще ви отговорим възможно най-скоро. [ГАРАНЦИЯ ОТГОВОРИ] : Ако имате някакви въпроси относно поръчката, моля, не се колебайте да се свържете с нас по всяко време. [КАК да КОНФИГУРИРАТЕ] : Добавете този специален завършек на вашата коледна коледната елха тази година с помощта на нашите бижута за каране на ски.

Клиентите също го харесват..