• Ново
XUnion безпилотен самолет с камера на Alevtina 4K Hd FPV, Играчки с Дистанционно Управление, Подаръци за Момчета И Момичета, Задържане на височина, без глава Режим, Стартиране?
zoom_in

XUnion безпилотен самолет с камера на Alevtina 4K Hd FPV, Играчки с Дистанционно Управление, Подаръци за Момчета И Момичета, Задържане на височина, без глава Режим, Стартирането на един ключ, Черен Ki6

BGN 1.33

Брой продукти
check Налично

Бруто тегло на продукта : 0,303 кг / 0,7 кг 1 Управление на обезвреждане.Безпилотен самолет с камера на Alevtina 4 K Hd FPV-система, играчки с Дистанционно Управление, Подаръци За Момчета И Момичета, с Задържане на височина, без глава режим, един ключ, стартиране на Скорост. 4 свързаните остриета.Размер на продукта в сгънат вид : 8x5,5x4 см (3,3x2,2x1,6 инча). Характеристика : С сгъваеми подлакътници, малък размер, удобен за переноске.l, който може да извърши изкачване, спускане, движение, напред, назад, полет наляво, полет надясно и завъртане на 360 °. Режим R/ C : ляв задуши.Обхват на предаване на изображения : 40-60 метра. 1x Чанта за съхранение.Батерията на дистанционното управление : батерии 3x AAA (не е включен в комплекта).Мини безпилотен самолет с камера с двойна 4 K HD FPV, играчки с дистанционно управление, подаръци за момчета и момичета, с функция за задържане на височина, без глава режим, Регулиране на скоростта на стартиране на един ключ Опции : 100% чисто нов и високо качество.Обектив : Корекция, 90-180 градуса.Време за зареждане : 60 минути.Инструкции : Тъй като размера на продукта се измерва ръчно, са възможни грешки.Съдържание на опаковката : 1x Drone.Тегло на продукта нето : 0,2 кг /0,44 кг.Количество : 1бр. Подходяща възраст : 14+.Бързо прехвърляне : Бърза / Средно / Бавно. Двигател без ядро.Режим на зареждане : USB-кабел за зареждане.Корпус квадрокоптера е изработен от много устойчив на опън и упорит инженеринг пластмаса, лесен и износостойкого.Размер на опаковката : 18,5x15x8 см (7,3x6x3,2 инча). Размер на продукта в разложенном формата на : 22x14x4 см (8,5x5,5x1,6 инча) (с предпазител).Време на полет (по една батарея) : 10-12 минути. Материал : Пластмаса /Метал/ Електронни компоненти.Без глава режим, няма нужда да се коригира положението на самолета преди полет. За защита от на смущения приета технология на 2.Начертайте на екрана маршрута на полета, и беспилотник ще извършат автономен полет по посочения маршрут.

100% brand new and high quality. Quantity:
1pc. Material

Клиентите също го харесват..