• Ново
2 елемента Водоустойчив Влажна, Суха Торба Коледни Снежинки за многократна употреба Моющийся Детски Текстилен Чанта за Пелени с Два Джоба с Цип Бански костюми, Път?
zoom_in

2 елемента Водоустойчив Влажна, Суха Торба Коледни Снежинки за многократна употреба Моющийся Детски Текстилен Чанта за Пелени с Два Джоба с Цип Бански костюми, Пътуване, Плаж, Басейн Бикини Йога Фитнес Зала Организатор

BGN 8.49

Брой продукти
check Налично

Може да се използва както на влажна и суха чанта за памперси, пътна чанта, чанта за съхранение, косметичку, дамска чанта, чанта за пране, чанта-органайзер ? Голяма чанта за бебешки пелени, бански костюми, дрехи, спортни облекла и много други.Голяма двупластова чанта за мокри неща, с 2 джоба с ципове, удобни за отделяне на мръсни и чисти пелени или други мокри предмети, а малка чанта за мокри неща, за да е подходяща за всички всячины, ще направи нещата по-упорядоченными. ?️ ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ – нашата плат се поддава на протиранию и машинно пране.Завъртете отвътре навън, за да се измие.8 см X 13,4 инча, може да побере около 5 пелени ?лек, лесен за носене, без допълнително натоварване ?наистина прекрасна чанта, която ви позволява да поставите мокри и сухи неща в същата чанта ?се използва като памперси мокри и сухи чанти, пътни чанти, Чанти за съхранение, козметични чанти, дамски чанти, перални чанти, Чанти за съхранение на ?за многократна употреба, екологично чисти, пере и машинно пране и могат да бъдат използвани ?е подходящ за излизане, пътуване, плаж, къпане, плуване, йога и т.Идеален за активна почивка или пътуване.Водоустойчива чанта за влажни сушене, определени от 2 филтър чанта за пелени с джоб с цип за жени, Мъже, Момчета и момичета Параметри : ? Материал : водоустойчив полиестер ? Голяма чанта : 11,8x13,4 инча, побира до 5 бебешки пелени. ? Идва с дръжка, така че можете лесно да повдигнете или да виси на чанта Забележка : 1 се дължи На ръчно измерване, моля, допуска се толеранс от 1-2 виж 2 се дължи На различни осветление заснемане и резолюция на монитора, моля, оставяйте малки хроматичната аберация, които са нормални в рамките на допустимия диапазон за Обслужване на клиенти : Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да задавате ни въпроси, ние ще ви дадем задоволително решение в рамките на 24 часа, моля, бъдете сигурни в покупката!.За да удължите живота на нашите многократно чанти, ние ви препоръчваме да изсъхне нашата быстросохнущую тъкан на въздуха.?️ РАЗМЕР - Голяма чанта за влажни сушене е 11,8x13,4 инча, малка чанта за влажни сушене - 5,1x8,6 инча, достатъчно голям за съхранение на влажни и сухи неща като бельо, бански костюми, пелени, хавлии, чорапи.

Клиентите също го харесват..