• Ново
Дръжката на крилото на замъка 8x Креативен Дизайн на Керамичните Врата Дръжка във формата на Тиква, Дръжка за шкаф, Дръжка за чекмедже на гардероба, Кухненски Мебели
zoom_in

Дръжката на крилото на замъка 8x Креативен Дизайн на Керамичните Врата Дръжка във формата на Тиква, Дръжка за шкаф, Дръжка за чекмедже на гардероба, Кухненски Мебели и Оборудване (Цвят: сиво синьо)

BGN 25.27

Брой продукти
check Налично

нМного подходящ за ежедневна употреба. * Използвайте този набор от керамични дръжки, за да придадат усещане за украса на кутии тоалетна масичка, шкафчикам, дверцам и т. * Всички наши изделия са изработени ръчно, един по един, с използването на естествени продукти.Здрав и антикоррозийный материал.Много подходящ за ежедневна употреба. * Цвят : красиви керамични дръжки с различни цветове.Така че правят се едни и същи продукти, ако не и невъзможно, това е трудно.Пратката включва : * 8 керамични дръжки за чекмеджета * 8 винтове. * Материал : керамика + основа от с сплав.* Много е сладък и е чудесен начин за актуализиране на съществуващите мебели. * Използвайте този набор от керамични дръжки, за да придадат усещане за украса на кутии тоалетна масичка, шкафчикам, дверцам и т.Здрав и антикоррозийный материал.! * Всички наши изделия са изработени ръчно, един по един, от естествени продукти.Идеален за вътрешни / външни врати, изискващи заключване и гарантира неприкосновеността на личния живот * Материал : керамика + основа от с сплав. * Всички наши изделия са изработени ръчно, един по един, с използването на естествени продукти.Така че правят се едни и същи продукти, ако не и невъзможно, това е трудно.

Клиентите също го харесват..